CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

About Daniel & Ioana

Daniel și Ioana Pop au plantat biserica Hillsong din București începând cu martie 2021. Încă din adolescență și tinerețe, ambii au fost foarte implicați în bisericile locale din care au făcut parte. Experiența lor se extinde de la lucrarea de copii, lucrarea de tineret, lucrarea cu mamele, cea de laudă și închinare, predicare, și până la organizarea de tabere și conferințe.

Dumnezeu le-a pus pe inimă Bucureștiul la finalul anului 2015, dar știind că trebuie să se pregătească pentru mutarea în capitală și începerea unei biserici, au spus DA chemării lui Dumnezeu de a studia în Australia la Hillsong Leadership College. Trei ani au fost studenți la colegiu, iar un an Daniel a fost pastor intern și Ioana a început Masterul în Studii Creștine pe care l-a finalizat în România.

În cel de-al patrulea an, Dumnezeu le-a vorbit din nou că este timpul să se întoarcă acasă, iar de atunci au văzut cum Dumnezeu a aranjat totul în calea lor și le-a deschis ușile, aducând în jurul lor persoanele potrivite pentru a planta o biserică.

Daniel este un vizionar și un lider înăscut. Iubește predicarea Cuvântului și creșterea de lideri. Ioana este un învățător la bază, iubește studierea Bibliei și transmiterea învățăturilor și altora. Împreună, Daniel și Ioana doresc să construiască o comunitate în care oamenii se iubesc cu adevărat, sunt unii pentru alții, Îl iubesc pe Isus și se ajută să crească în relația cu El, studiind Cuvântul și lăsându-se folosiți de Dumnezeu pentru a răspândi Evanghelia, fiecare în zona lui de influență.

Daniel și Ioana au o fiică pe nume Olivia Joy pe care au făcut-o parte din această chemare minunată pe care au primit-o ca familie, aceea de a planta biserici.

www.hillsong.ro

Latest From (Română) Daniel & Ioana Pop