CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

NEXT

På grunn av smittens utvikling, myndighetenes råd og restriksjoner er gudstjenestene våre begrenset og med registrering. Klikk på linken for registrering og for å se hva som skjer i din lokasjon denne uken. Velkommen hjem!

HFKB

Gruppene er kirkens hjerteslag. Et sunt miljø der du kan vokse i troen og bygge verdifulle relasjoner, et fellesskap der kirken blir som en familie. Livet er best sammen, ikke gjør det alene

velkommen hjem

Elske Gud – Elske mennesker – Elske livet

Hillsong Church Norges eneste og brennende lidenskap er å bygge kirken og Guds rike på jorden, og å se menneskene i vår hverdag satt fri til å oppfylle sin hensikt og sine kall. Vi tror på mennesker – vi tror på deres potensial og utrolige evne til å ha en positiv innflytelse på verden rundt seg.

HFKB

Å nå og ha innflytelse i verden ved å bygge en stor Kristus- sentrert og bibel-basert kirke, som forandrer tankesett og utruster mennesker til å lede og påvirke alle livets sfærer.

Men den største av dem er kjærligheten

Er du ny i kirken?
Er du ny i troen?

GI EN GAVE

Takk for at du investerer i andre menneskers liv.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding