CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

HFKB

HFKB

До уваги українських друзів, які приїхали в Норвегію!

Ми щиро запрошуємо вас на наші служіння в церкві Хіллсонг в Норвегії. Ми хочемо познайомитись з тобою і допомогти тобі познайомитись з людьми в Норвегії. Перейдіть по посиланню щоб дізнатись більше про розташування і міста в яких ви можете нас знайти.

HFKB

Gruppene er kirkens hjerteslag. Et sunt miljø der du kan vokse i troen og bygge verdifulle relasjoner, et fellesskap der kirken blir som en familie. Livet er best sammen, ikke gjør det alene

Elske Gud – Elske mennesker – Elske livet

Hillsong Church Norges eneste og brennende lidenskap er å bygge kirken og Guds rike på jorden, og å se menneskene i vår hverdag satt fri til å oppfylle sin hensikt og sine kall. Vi tror på mennesker – vi tror på deres potensial og utrolige evne til å ha en positiv innflytelse på verden rundt seg.

Men den største av dem er kjærligheten

Er du ny i kirken?
Er du ny i troen?

HJELPE UKRAINA

Vi ønsker å hjelpe flyktninger som kommer til Norge, og du kan være med på ulike måter. Vi samarbeider med kommunene for å hjelpe der det er behov. De har bedt frivilligheten om hjelp, og derfor vil vi kartlegge hvordan vi kan bidra lokalt. Klikk på inn på skjema for å se hva du kan hjelpe med

GI EN GAVE

Takk for at du investerer i andre menneskers liv.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding