Norway

Welcome Home

Online Gudstjeneste

Online Church

Denne søndagen er kirken der du er!

Kirken er ikke en bygning, men Guds familie, og vi gleder oss til å feire gudstjeneste i et annerledes format på søndag. Håper du vil ta del i dette sammen med oss der du er med dine. Vi skal dele nattverd, lovsynge, høre en trosfylt tale og be sammen. Gud er en god Gud, og vi gleder oss til å sees til gudstjeneste søndag formiddag klokken 11:00.

Vi kjenner alle til den pågående smittesituasjonen rundt koronaviruset. Som kirke ønsker vi å være ansvarlige og hensynsfulle og følge de råd som kommer fra myndighetene i landet vårt. For mer informasjon, klikk her.

Vi er her for deg. Har du behov for samtale, forbønn eller praktisk hjelp i situasjonen vi står overfor, kan du kontakte oss på pastoralcare@hillsong.no eller på telefon +47 40 33 55 75.

Vær gjerne med i bønn for situasjonen i landet vårt og alle som er rammet av den.

«Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.» (Fil 4:6-7)

Sees over skjermen på søndag!

#kirkenerderduer

 
Vi vil også takke Gud og be med deg for dine behov. Send inn dine takke- og bønneemner ved å bruke knappene under.

 

Takk for din generøsitet

Måter å gi

Velkommen til Hillsong Church

Elske Gud. Elske mennesker. Elske livet.

Vårt ønske er å introdusere mennesker for Jesus Kristus og bygge et varmt fellesskap der alle typer mennesker føler seg hjemme, får blomstre og lever for en hensikt større enn seg selv. Håper å se deg i kirken!

Finn din plass

Våre lokasjoner

Vi møtes til kirke i 8 byer over hele Norge. Vi gleder oss til å se deg og dine venner på søndag!

Opplev kirken

Kirken er mer enn søndager, det er å dele livet med andre. Og i en tid som denne, hvor det ikke er like enkelt å møtes, vil vi så gjerne holde kontakten. Derfor møtes vi der du er til Online Connect!

Koble med oss ved å fylle ut dette skjemaet.

Fordi vi kan

Social Justice

Når vi ser på mye av vår verden i dag, er det lett å se at noe er galt og noe må gjøres om det. Vi tror at vi sammen er svaret og at vi kan gjøre noe med det.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport