PRAKTISK INFO

Lokaliteter

Hillsong Academy holder til i Kirkebakken 34 i Stavanger Sentrum. Det er sentralt i forhold til buss, tog og båtforbindelser.

Området

Stavanger-regionen er «et lite stykke Norge» med tilgang på alt fra fjorder og fjell til skog og vidstrakte surfestrender. Regionen er en av Norges hurtigst voksende, med Stavanger by, Norges Oljehovedstad som sentralt midtpunkt, en utpreget kulturby preget av stor internasjonalitet.

Bosted

Studentene har selv ansvar for å finne et sted å bo, men vi er gjerne behjelpelige med dette. I år har flere av studentene valgt å bo sammen i bokollektiv.

Informasjon om Lånekassen

Hillsong Academy er en godkjent skole som gir rett til å søke stipend og lån fra Lånekassen. All informasjon finner du nettsiden til Lånekassen.

Hillsong Academy går inn under videregående opplæring, og vår skolekode er: 3687. Skolen ligger i Rogaland fylke og Stavanger kommune.

Priser

Skoleavgiften er på kr 8000,- pr semester. Det er et høst- og et vårsemester. Det vil bli utstedt et administrasjonsgebyr på kr 1000,- når du søker, som vil bli trukket fra skoleavgiften ved skolestart.

I tillegg må du påberegne penger til utenlandstur på max kr. 20 000,- (+vaksiner)

 

Timeplan

Det er undervisning fra mandag til torsdag fra kl 08.45 til kl 14.00. I tillegg til dette er det obligatorisk uke- og helgepraksis i kirke.

Skoleåret

Første skoledag er mandag 24. august 2020. Siste skoledag er 11. juni 2021. Vi følger skoleruta for Stavanger i forhold til ferier og fridager.

Jobbmuligheter

Skoledagene er lagt opp slik at det skal være mulig å kombinere den med en deltidsjobb.

Opptakskrav og søknaden

Du kan søke Hillsong Academy ved å klikke deg inn på “Søk nå”. Alle over 16 år kan søke skolen, det er ingen øvre aldersgrense. Vi har fortløpenede inntak.

Inntaksreglement

Les inntaksreglementet før du søker.

Her er vi

Hillsong Academy
Kirkebakken 34, Stavanger

Følg oss på Instagram

Personvernerklæring

Vi er en del av

bibelskolene.no