Praktisk info

Lokaliteter

Hillsong Academy holder til i Kirkebakken 34 i Stavanger Sentrum. Det er sentralt i forhold til buss, tog og båtforbindelser.

Området

Stavanger-regionen er «et lite stykke Norge» med tilgang på alt fra fjorder og fjell til skog og vidstrakte surfestrender. Regionen er en av Norges hurtigst voksende, med Stavanger by, Norges Oljehovedstad som sentralt midtpunkt, en utpreget kulturby preget av stor internasjonalitet.

Bosted

Studentene har selv ansvar for å finne et sted å bo, men vi er gjerne behjelpelige med dette. I år har flere av studentene valgt å bo sammen i bokollektiv.

Informasjon om Lånekassen

Hillsong Academy er en godkjent skole som gir rett til å søke stipend og lån fra Lånekassen. All informasjon finner du nettsiden til Lånekassen.

Hillsong Academy går inn under videregående opplæring, og vår skolekode er: 3687. Skolen ligger i Rogaland fylke og Stavanger kommune.

Priser

Skoleavgiften er på kr 6500,- pr semester. Det er et høst- og et vårsemester. I tillegg til dette reiser vi på en studietur til Afrika, som kommer på ca. kr 20 000,-

Timeplan

Det er undervisning fra mandag til torsdag fra kl 08.45 til kl 14.00. I tillegg til dette er det obligatorisk uke- og helgepraksis i kirke.

Skoleåret

Første skoledag er tirsdag 21. august. Siste skoledag er 15. juni. Vi følger skoleruta for Stavanger i forhold til ferier og fridager.

Jobbmuligheter

Skoledagene er lagt opp slik at det skal være mulig å kombinere den med en deltidsjobb.

Opptakskrav og søknaden

Du kan søke Hillsong Academy ved å klikke deg inn på “Søk nå”. Alle over 16 år kan søke skolen, det er ingen øvre aldersgrense. Vi har fortløpenede inntak.

Inntaksreglement

Les inntaksreglementet før du søker.

Søk nå!

Kontakt oss

Her er vi

Hillsong Academy
Kirkebakken 34, Stavanger

Følg oss på Instagram

Personvernerklæring