(Andre) On earth as it is in heaven

«Velsignelsen som er over vårt hus er helt klart ikke bare for oss selv. Gud elsker grenseløst! Vår overbevisning som kirke og som etterfølgere av Jesus er at vi skal skape rom og margin til å gjøre det samme.»
— Brian Houston

Vi tror at det finnes stor kraft i sjenerøsitet til å forandre verden. Vårt ønske som kirke er å være i plogspissen av å se en forandring hvor Jesus Kristus er sentrum. Et forvandlet liv har kraft til å påvirke historien til en hel generasjon. Om nok historier påvirkes vil samfunnet bli påvirket på en positiv og forløsende måte.

«Hillsong Church bygges ikke på gavene og talentene til de få, men offeret til mange.» Nettopp dette tankesettet fortsetter å bane mirakuløse veier når det kommer til velsignelse og muligheter for å hjelpe andre. Vi er så takknemlige for å få være partnere med viktige organisasjoner som Preemptive Love Coalition og Vision Rescue som betyr en enormt mye for mennesker i utsatte områder. 

Gjennom støtten til Preemptive Love Coalition bistår vi med nødhjelp til familier som er på flukt fra grusomme omstendigheter i Syria og Irak. De jobber med å gjenreise familier og lokalsamfunn gjennom å bistå med oppstart av små selvstendige bedrifter. 

Vision Rescue kjemper for at barna i India ikke skal “falle mellom stolene” ved å tilby utdanning til dem som ellers ikke ville hatt den muligheten. Deres håp er å kunne bygge sterke, sunne samfunn for dem som er mest utsatt i Mumbai. 

I tillegg til disse prosjektene støttet Sisterhood Compassions vannprosjekt i Uganda Since The Water Came med 45 000 kr. Brit har selv besøkt dette prosjektet og sett effekten en brønn har for et lokalsamfunn. En brønn betyr at barn har tid til å gå på skolen i stedet for å bruke dagen på å hente vann. Det betyr at vannbårne sykdommer utryddes og jenters trygghet økes når de ikke må gå alene lange avstander.

«En kjærlighet som vises i praktisk handling på denne måten er kjærlighet som tilintetgjør ondskap.»

Paul og Kjersti er småbarnsforeldre, gründere og har et svært bevisst forhold til hvordan de forvalter sine økonomiske ressurser. Hør deres historie og hvordan generøsitet kan se ut i praksis.