CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

 

HVA ER PASTORAL CARE?

 

Pastoral Care handler om å vise omsorg for mennesker på en måte som gjør at de forstår hvem de er i Kristus. Pastoral Care handler om utvikling og bringer orden og enhet inn i menneskers liv. Pastoral Care handler om å utvikle modenhet gjennom kjærlighet og støtte i livets opp- og nedturer. Pastoral Care hjelper å skape et sunt hjem der mennesker kan blomstre og bli alt de er kalt til å bli ved Guds hjelp. Når vi gir pastoral omsorg til mennesker, så pålegger vi ingen til å gå en viss retning. Vårt mål er heller å forstå ulike menneskers unike behov, og hjelpe dem å ta steg mot et helt liv i Kristus.

“Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er mild og ydmyk av hjertet, så skal dere finne hvile for deres sjel. For mitt åk er godt og min byrde lett.” – Matteus 11:28-30

 

ØNSKER DU Å SNAKKE MED NOEN?

Vårt pastorale team er tilgjengelig om du trenger noen å be eller samtale med.
Kontakt oss på telefon +47 403 35 575 eller mail [email protected]

Pinsebevegelsen i Norge har også et samtaletilbud. Du kan kontakte dem på [email protected]

MENTAL HELSE

Inkluderer angst, depresjon, uro, sorg og selvmordstanker.

NORGE

Mental Helses hjelpetelefon

Tel: 116 123
Nettside: www.mentalhelse.no
Hjelpetelefonen er Mental Helses gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og de har taushetsplikt.

Kirkens SOS

Tel: 22 40 00 40
Nettside: www.kirkens-sos.no
Kirkens SOS kan tilby et lyttende medmenneske, som gir støtte og trøst i møte med den smerten som formidles. Du kan ringe anonymt, krisetelefonen har ingen nummervisning. Alle medarbeidere ved Kirkens SOS har taushetsplikt og er anonyme. Telefonen er døgnåpen.

 

VOLD I NÆRE RELASJONER

Dersom du er i et nødstilfelle og det er akutt fare for at du eller andre kan skades, vennligst ring de lokale NØDETATENE. (Politi: 112, Ambulanse: 113)

NORGE

Vold og Overgrepslinjen

Tel: 116 006 (hele døgnet)
Nettside: www.volinjen.no
Vold- og overgrepslinjen 116 006 er en døgnåpen hjelpelinje for alle som opplever vold eller overgrep i nære relasjoner. Her kan du snakke om opplevelsene dine, få hjelp, råd og svar på spørsmål. Du kan ringe anonymt og tjenesten er gratis.

Alarmtelefonen

Tel: 116 111
Nettside: www.116111.no
Alarmtelefonen er et nødnummer for barn og unge, som er gratis å ringe. Ta kontakt hvis du opplever vold i hjemmet, er utsatt for overgrep, er redd for tvangsgifte eller opplever andre akutte og vanskelige situasjoner. Tilbudet gjelder også voksne som er bekymret for barn og unge – eller har mistanke om at de utsettes for vold og overgrep.

Andre hjelpeinstanser

https://www.tips-info.com/2020/05/26/tips-telefonen

https://mentalhelse.no/

https://snakkommobbing.no

http://www.barnavrus.no/tilbud/barsnakk

https://www.volinjen.no

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding