CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

HFKB

HFKB

The Hillsong Foundation Norway exists to finance the outworking of Hillsong Church’s vision. Through the Hillsong Foundation, Hillsong is able to partner with like-minded non-profit organisations across the globe in an effort to bring care and justice to vulnerable groups in the name of Jesus.

HFKB

Kingdom Builders handler ikke om de som har mye, men om et sjenerøst hjerteslag. Når mange går sammen og bidrar, blir vi som kirke i stand til å virkeliggjøre vår drøm. Sammen gjør vi det umulige mulig.

Vårt mål er å kunne ha styrke til å ta de virkelig store stegene i visjonen, ved å skape et miljø for mennesker som har tro for og en nådegave til å strekke seg økonomisk, utover tiende og hellige gaver som den enkelte allerede gir.

Du trenger ikke ha et kall til business for å ha et kall til å gi. Det handler om å bruke det du har i hånden og forvalte det på best mulig måte. Å være den beste snekkeren, gründeren, sykepleieren, hjemmearbeideren, læreren, fondsforvalteren eller bedriftseieren du kan være og samtidig trene tros-og givermusklene dine, så du stadig tar nye steg i den tjenesten Gud har for deg.

HFKB

Under er noen praktiske ting du kan gjøre for å forberede deg for reisen.

BE. Gjennom bønn, vurder rollen du kan spille i Kingdom Builders. Det handler ikke om «equal giving», men «equal sacrifice». Når hver person og familie spiller sin rolle, kan vi sammen utgjøre en betydelig forskjell i livene til enkeltmennesker, familier, samfunn og nasjoner.

FORPLIKT DEG. Det er kraft i å skrive ned et mål og så se det komme til virkelighet. Gjennom å forplikte deg ved å søke om å delta tar du del i en spennende trosreise.

PLANLEGG. Planlegg din sjenerøsitet. Et hvert betydelig offer krever en plan. Aldri undervurder kraften i å budsjettere din sjenerøsitet.

GI. Du kan gi din gave på vår årlige Heart for the House-søndag, eller gi hver måned over din tiende til vår Kingdom Builders-konto. Det er også fullt mulig å gi en gave til Kingdom Builders når du selv ønsker det. Kontonummer for gaver til Kingdom Builders er 1503.48.36601. Merk overføringen med din lokasjon. Takk for din sjenerøsitet.

HFKB-faith decree

“I am a child of God, a new creation, made in His image and committed to His Cause.

In 2020, my faith is in Jesus and my hope is in Your Name Lord. You are Jehovah Jireh, my Source, my Deliverer, and my Supply. You are All-Sufficient, you never fail me, and even in my darkest hours, my confidence is in You.

I give you first place in my life Lord; and I choose to live generously and in obedience to Your Word.

I BELIEVE – Your favour and fruitfulness are on my life, on my home, and on my endeavours.

I BELIEVE – the wind of Your Spirit and the fragrance of Heaven are framing my year.

I BELIEVE – You have been significantly generous TO me… Now Lord use me, and do something significant THROUGH me.

This is my decree!” – BRIAN HOUSTON

HFKB

HFKB

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding