CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Summer Camp

Jun 10 2022 | Kristiansand Feriesenter

Endelig Summer Camp!
10.-12. juni 2022 på Kristiansand Feriesenter

Vi er så gira over å endelig kunne gjøre Summer Camp igjen!
Camp har vært et av årets stooore høydepunkt for oss som kirke tidligere. En hel helg SAMMEN! God stemning, fint vær, deilig mat, tid til å henge, tid til å bli mer kjent, tilbe Gud og ha det skikkelig GØY!

Campen er for deg!
Camp er for alle. Om det er ditt første møte med kirka, eller du har vært med siden tidenes morgen. Om du er ung, litt voksen eller “litt” gammel, er single, familie, par, eller “har noe på gang”: Camp er perfekt for deg!

UNG VOKSEN PÅ CAMP?
Camp er en perfekt mulighet til å riste av deg pandemitiden og styrke relasjoner og fellesskapsfølelse. Du har førstepri til klatring og kajakkpadling med innstruktør. Påmelding 50 kr, åpner senere.

YOUTH PÅ CAMP?
Camp blir episk for Youth, med eget teltcamp-område, mye «løye» og en heftig «tribal war»-konkurranse igjennom helgen.

VOKSEN PÅ CAMP?
Voksen eller «godt» voksen, camp er for deg, og du er viktig for fellesskapet. Vi har et stort og variert leirområde med steder for ethvert behov, enten det er å kunne trekke seg litt unna, eller være der alt skjer.

KIDS PÅ CAMP?
At kidsa vil kose seg på camp er det ingen tvil om! Vi står klar med en overraskelse allerede i innsjekk! Parallelt med gudstjenestene lørdag og søndag formiddag er det opplegg for Buddies, Champions, All Stars, Stars og Heroes. Ellers er det flotte lekeområder og bademuligheter. Det er bare å glede seg!

Kristiansand Feriesenter
Er en femstjernes campingplass med topp fasiliteter, stor boltreplass og naturskjønne omgivelser med skjærgården rett utenfor døra. Stedet ligger ca 3.5 timer fra Stavanger. Du finner egen butikk, strand og brygge, fotballbane, volleyballbane, vannsklie, hoppepute, biljardbord, bordtennis og airhockey, m.m. på stedet. For 50 kr. er det muligheter til klatring, kajakkpadling, seiling med hobicat eller seilbrett. Kan det bli bedre!?

Priser (se registreringen)
* EARLY BIRD priser fra mandag 2. påskedag, 18. april til og med søndag 01. mai.
* Ordinære priser fra mandag 02. mai til og med søndag 22. mai.


Sponse noen?
Noen kan være i en sesong meld litt lite å rutte med, mens andre kanskjer har litt ekstra. Har du litt ekstra, så gi gjerne et beløp for noen andre! Har du for lite å rutte med for camp, send gjerne en mail til [email protected], eller snakk med en leder du kjenner. Vi vil gjøre det vi kan for for at du kan få til camp!

Hva inkluderes i prisen?
* registreringsavgift
* Overnatting
* Alle (7) måltider
* Alt av samlinger
* Utvask (Jippi!)

Hva inkluderes ikke i prisen
* Sengetøy. Ta med eget. Hvis ikke, må en kjøpe sengetøypakke til kr 125,- Det inkl. et lite og et stort håndkle
* Barneseng kr. 125,-

Klikk på link for registrering og mer om priser