Heart For The House Logo

Heart for the House

29. SEPTEMBER 2019

Hvert år inviterer vi til Heart for the House hvor hele kirken samler seg for å gi til kirken. «Ikke lik gave, men likt offer» har alltid vært kjennetegns-setningen for Heart for the House. Det Gud har gjort gjennom offeret til mange er intet mindre enn mirakuløst.

Vi inviterer deg til å bli med i hensikt og tro når vi fremmer Guds rike på jorden gjennom hans kirke.

Home

VÅRT HJEM

(HEAVEN IS IN THE HOUSE)

Det finnes mer for kirken! Det som startet i en stue i Sandnes har nå blitt en kirke som påvirker nasjonen. Og enda mer overveldende blir det når man minner seg selv om de hundrevis av enkeltmennesker som tar en beslutning om å følge Jesus i løpet av et år. Vi står i beundring til Gud for alt vi har sett til nå. Det er tydelig at Guds øyne er på Hans Hus og Hans hjerte er i det for alltid (1 Kongebok 9:3). Vi er overbevist om at det beste ligger foran for oss og vår nasjon. Det er tid for oss å skape rom for det Gud ønsker å gjøre.

Andre

ANDRE

(ON EARTH AS IS IT IN HEAVEN)

 

PREEMPTIVE LOVE COALITION
Gjennom vår støtte til Preemptive Love Coalition bistår vi med nødhjelp til familier som er på flukt fra de grusomme omstendighetene i Syria og Irak.

VISION RESCUE
Det er med entusiasme vi inngår samarbeid med Vision Rescue i deres oppdrag om å gi barn tilgang til utdanning i slumstrøkene av Mumbai.

Måter å gi på

VIPPS

Skann QR, eller send til Hillsong Norway og merk HFTH + din lokasjon.

SMS

Send Hillsong + din lokasjon + beløp til 2480.

I KIRKA

Gi kontant eller med kort på bankterminal.

BANK

Til konto 5413.06.28551. Merk med HFTH + din lokasjon.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport