CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

HFKB

Tentro er et frikirkelig konfirmasjonsopplegg som kan velges som alternativ for kirkelig eller borgerlig konfirmasjon.
Alle kirker som tilbyr dette, har vært igjennom et nasjonalt lederkurs. Tentro legger vekt på å involvere konfirmanten og tar utgangspunkt i tenåringers hverdag og virkelighet. Virkemidlene i undervisningen er derfor hentet fra tenåringens hverdag, som film, musikk, bilder, illustrasjoner og fortellinger, leker, konkurranser, og opplevelser som engasjerer.
________________________________________________

Å velge frikirkelig konfirmasjonsundervisning hos oss innebærer ingen forpliktelser overfor oss som kirke. En trenger ikke å bli medlem i en frikirkelig menighet eller tilhøre en kristen sammenheng. Dette er åpent for alle.
Vi bekrefter ikke barnedåp igjennom Tentro, men gir heller tenåringene et solid grunnlag for egne valg. Derfor er det ikke noe krav å være døpt eller la seg døpe. Tentro har likevel en tydelig kristen profil som er bygget på den kristne lære.
________________________________________________

Det vil være ulike temaer for samlingene og samtidig er vårt ønske at ungdommene er med og preger samlingene. Det kan være ting de lurer på, eller noe de opplever i hverdagen. Det skal være rom for tro, tvil og spørsmål. Noen av temaene som tas opp i løpet av et år er: Hvem er Gud? Hvorfor kom Jesus og hvordan levde Jesus her på jorden? Tro og tvil. Bønn og bibel. Selvbilde og identitet. En urettferdig verden.
________________________________________________

Dette året vil du få deg nye venner,
– Spennende samlinger med tema som er aktuelle for deg
– Få være tett på et voksende ungdomsmiljø
– Se nye sider av kirken
– Ledere som vil bli kjent med deg

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding