CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

NEXT

SMITTEVERN OPPDATERING

På grunn av smittens utvikling, myndighetenes råd og restriksjoner utgår fysiske gudstjenester i Hillsong Norway 19 og 24 desember, samt 9 januar 2022.

NEXT

En GLEDE for HELE folket! Kanskje det ikke kjennes slik for deg – men kan vi få oppmuntre med nyheten om at ekte glede er, på mirakuløst vis, i stand til å trenge inn i de vanskeligste omstendighetene og bringe håp. Glede er ikke fraværet av eksterne problemer, men en frelsers tilstedeværelse som bryr seg om vår situasjon. I Jesus finnes tilgivelse og trøst, frihet og gjenopprettelse. Vår bønn for denne advent- og julehøytiden er at vi alle skal oppleve at Han, en stor glede for hele folket, gir oss håndgripelig ro og nytt håp for alt som ligger foran oss i 2022

Med kjærlighet,
Hillsong Norway

Julekonsert i Stavanger

Julekonsert i Stavanger

Velkommen til julekonsert 12. des
Dette blir en konsert som garantert vil gi deg julestemning. Det blir et varierert innhold av julelåter ispedd kreative elementer fra våre lokale sangere og musikere. Søndag 12 desember kl 17 & kl 19 i kirkebakken.

Advent Gudstjenester

Advent Gudstjenester

Det er Jul i Hillsong og vi vil gjøre noe vakkert og spesielt for deg og din familie. Bli med på advent søndager i din lokasjon. Det blir fantastiske gudstjenester med julestemning for hele familien! Sjekk ut sosiale medier eller din lokasjon nettside for mer informasjon.

Julaften

Julaften

På grunn av restriksjoner er det dessverre ikke julaften gudstjeneste i fysisk form. Det blir en online hilsen på julaften fra våre lead pastorer. Hilsen vil du finne på Hillsong Norway youtube kanal og sosial medier.

Selah Søndag

Selah Søndag

Søndag 26. desember
Det blir ingen gudstjenester denne søndagen. Gledelig jul!

Touching heaven night

Touching heaven night

Søndag 2. januar 2022
På grunn av regjerings retningslinjer og smitte utviklingen utgår touching heaven night samlinger i de ulike lokasjonene.

Bibelleseplan for familien

Bibelleseplan for familien

I desember lanserte vi en 15 dagers leseplan for deg og din familie. Leseplanen heter "Et julemysterium" og den finner du på youversion bibel app. En reise gjennom juleevangeliet.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding