Kingdom Builders

Kingdom Builders handler ikke om de som har mye, men om et sjenerøst hjerteslag. Når mange går sammen og bidrar, blir vi som kirke i stand til å virkeliggjøre vår drøm. Sammen gjør vi det umulige mulig.

Vårt mål er å kunne ha styrke til å ta de virkelig store stegene i visjonen, ved å skape et miljø for mennesker som har tro for og en nådegave til å strekke seg økonomisk, utover tiende og hellige gaver som den enkelte allerede gir.

Du trenger ikke ha et kall til business for å ha et kall til å gi. Det handler om å bruke det du har i hånden og forvalte det på best mulig måte. Å være den beste snekkeren, gründeren, sykepleieren, hjemmearbeideren, læreren, fondsforvalteren eller bedriftseieren du kan være og samtidig trene tros-og givermusklene dine, så du stadig tar nye steg i den tjenesten Gud har for deg.

Målet med Kingdom Builders er

 • Å skape et miljø som stimulerer menneskers tillit til Gud,
  og gir redskaper så man lykkes i det de står i.
 • Å hjelpe flere til å oppdage og utvikle sin nådegave til å gi.
 • Å ha muskler til å ta store visjonære steg og gjennomføre
  framtidige prosjekter, som for eksempel ombygging av lokaliteter
  eller reising av nye bygg.

Samlinger for Kingdom Builders vil finne sted 2-3 ganger i året og vil inneholde

 • Undervisning i forvalterskap, bibelsk økonomi og lederskap.
 • Innsikt i visjonære, aktuelle og strategiske prosjekter vi har som kirke.
 • Mulighet til å være med og realisere vesentlige prosjekter vi har som kirke.
 • Fellesskap med andre som har samme hjerte og gave.

DU ER INVITERT

Under er noen praktiske ting du kan gjøre for å forberede deg for reisen.

BE. Gjennom bønn, vurder rollen du kan spille i Kingdom Builders. Det handler ikke om «equal giving», men «equal sacrifice». Når hver person og familie spiller sin rolle, kan vi sammen utgjøre en betydelig forskjell i livene til enkeltmennesker, familier, samfunn og nasjoner.

FORPLIKT DEG. Det er kraft i å skrive ned et mål og så se det komme til virkelighet. Gjennom å forplikte deg ved å søke om å delta tar du del i en spennende trosreise.

PLANLEGG. Planlegg din sjenerøsitet. Et hvert betydelig offer krever en plan. Aldri undervurder kraften i å budsjettere din sjenerøsitet.

GI. Du kan gi din gave på vår årlige Heart for the House-søndag, eller gi hver måned over din tiende til vår Kingdom Builders-konto. Det er også fullt mulig å gi en gave til Kingdom Builders når du selv ønsker det. Kontonummer for gaver til Kingdom Builders er 1503.48.36601. Merk overføringen med din lokasjon. Takk for din sjenerøsitet.

But generous people plan to do what is generous, and they stand firm in their generosity.

Isaiah 32:8 (NLT)

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport