Du hører hjemme her

Elske Gud – Elske mennesker – Elske livet

Hillsong Church Norges eneste og brennende lidenskap er å bygge kirken og Guds rike på jorden, og å se menneskene i vår hverdag satt fri til å oppfylle sin hensikt og sine kall. Vi tror på mennesker – vi tror på deres potensial og utrolige evne til å ha en positiv innflytelse på verden rundt seg.

Online Services

Mer informasjon

HILLSONG CONFERENCE 2021

Registrer deg i dag for å sikre din plass på Hillsong Conference London 2021, fra onsdag 28 Juli – Fredag 30 Juli i O2, London.

Men den største av dem er kjærligheten

“Hillsong Church er motstander av rasisme, og vi tror at black lives matter. Den unødvendige og tragiske døden til George Floyd i Minneapolis, og de mye dypere systematiske handlingene og holdningene mot afroamerikanske mennesker som hans død har belyst, må føre til radikal og permanent endring. Rasisme må stoppe, og min bønn er at dette øyeblikket i historien vil være et øyeblikk av varig likeverd, transformasjon og forandring.” — Pastor Brian Houston

Hold deg oppdatert

Registrer deg på MyHillsong slik at du kan motta nyhetsbrev fra oss og være informert om hva som skjer i Hillsong Norway.

Bli med i en connect-gruppe

Kirken er mer enn søndagsgudstjenester, det er å dele livet med andre.
Hver uke møtes mennesker i ulike hjem, finn en connect gruppe i din by.

Gi en gave

Takk for at du investerer i andre menneskers liv.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport