velkommen hjem

Velkommen til gudstjeneste! Vi gleder oss til å se deg fremover. Du skal også vite at vi tar smittevern på høyeste alvor og følger FHI sine retninglinjer. Link til smittevernveiledere Smittevernveileder Hillsong Kids og Hillsong Norway

bønn og takk

Vi tror på en Gud som hører våre takk og møter våre bønner. Hver søndag tar vi oss tid i våre gudstjenester til takke og be for bønnebehov som blir sendt inn. Send inn din bønn eller takk før søndagen.

Korona oppdatering

På grunn av nye korona restriksjoner så er det ikke alle lokasjoner som har gudstjeneste. Du er velkommen til å være med på vår online gudstjeneste klokken 12:00 på søndag. Se vår Hillsong Norway youtube kanal. De lokasjonene som har åpen registrering fremdeles er de lokasjonene som har åpnet på søndag. Velkommen hjem

Online Services

Mer informasjon

Kids logo

Vi gleder oss veldig over å være i gang med kids igjen denne høsten, og gleder oss over å kunne invitere alle barn til Gudstjeneste og det gode fellesskapet. Det har vi virkelig savnet!

HILLSONG YOUTH

Hillsong Youth er et fellesskap av unge mennesker som har valgt å leve for noe større enn seg selv. Det er et sted der vennskap knyttes, relasjonen til Jesus styrkes og hensikt oppdages. Gjennom gode opplevelser og mye gøy, skaper vi et fellesskap der det er lett å finne tilhørighet. Følg våre Youth Instagram kontoer for å holde deg oppdatert.

Men den største av dem er kjærligheten

Er du ny i kirken?
Er du ny i troen?

GUDSTJENESTER OG SMITTEVERN

Vi tar smittevern på høyeste alvor i vår kirke, og har du noen spørsmål så ikke vær redd for å ta kontakt med oss.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport