Velkommen
hjem

Hillsong Norge

Jeg har valgt å følge Jesus

"For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist Ham fra de døde, da skal du bli frelst". — Romerne 10:9 BGO

Kan vi be med deg?

"Et rettferdig menneskes bønn har stor kraft og virkning." — Jabob 1:16b

Hva er du takknemlig for i dag?

"Jeg vil prise Deg, Herre, av hele mitt hjerte. Jeg vil fortelle om alle Dine underfulle gjerninger." — Salme 9:2 BGO

Bli med på online gudstjeneste — søndag 10:00 | 12:00

Device

Ett hus — Mange rom

Hillsong Church samles ONLINE som svar på nåværende situasjon angående koronavirus COVID-19. Vi ønsker å prioritere å holde kontakten som en kirkefamilie og være en velsignelse for samfunnet vårt. Derfor kan bygningene våre stenges, men kirken stenger ikke! Jeg ber om at vi alle ser dette som en mulighet til å forplikte og engasjere oss i tjenester på en ny måte. Vår tilbedelse vil være kraftig, Guds livsforvandlende ord vil bli forkynt, og vi tror den Hellige Ånd vil være håndgripelig og til stede i hvert enkelt hjerte og hjem når vi samles i våre byer.

Takk for din sjenerøsitet

Hillsong Norways virksomhet baseres hovedsakelig på frivillige gaver. Har du lyst å bidra økonomisk kan du gi din gave på flere måter. Takk for at du investerer i andre menneskers liv.

Hillsong KIDS

Bygger livene til barn over hele kloden.

Abonner på vår egen Hillsong Kids YouTube kanal og få del i søndagsgudstjenesten og det vi har forberedt for barna, direkte inn i din egen stue. Kanalen byr på lovsang for barn og inspirerende videoer med et budskap som bygger tro i barnas liv, produsert av vårt kreative team i Hillsong Kids.

I vårt arbeid med barn i Hillsong Church har det alltid handlet om å bygge barnas disippelskap og har skreddersydd denne online opplevelsen med dette i tankene. Ytterligere ressurser for barn og familier finnes på vår Hillsong Kids app.

Hillsong Youth Online

Hillsong Youth & Young Adults møtes online! Abonner på Hillsong Youth YouTube Channel for å bli med på våre første Friday Night Youth online-tjenester for en utrolig tid sammen med budskap fra våre globale Youth Pastorer og tilbedelse med vårt Y&F-team. Vi sees online fredag 19:30 (GMT+2).

30 minute live prayer meeting with Brian Houston.

TUESDAY - THE AMERICAS
8PM EDT, 7PM CDT, 5PM PDT, 9PM ART

THURSDAY
Australia - 7PM AEST, 6:30PM ACST, 5PM AWST
UK - 10AM GMT+1
Cape Town - 11AM SAST
Singapore - 5PM SGT
Tokyo - 6PM JST