CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

velkommen hjem

velkommen hjem

Hvert år inviterer vi til Heart for the House hvor hele kirken samler seg for å gi til kirken. «Ikke lik gave, men likt offer» har alltid vært kjennetegns-setningen for Heart for the House. Det Gud har gjort gjennom offeret til mange er intet mindre enn mirakuløst. Vi inviterer deg til å bli med i hensikt og tro når vi fremmer Guds rike på jorden gjennom hans kirke.

HFKB

GOD IS BUILDING A HOME. HE’S USING US ALL — IRRESPECTIVE OF HOW WE GOT HERE — IN WHAT HE IS BUILDING. HE USED THE APOSTLES AND PROPHETS FOR THE FOUNDATION. NOW HE’S USING YOU, FITTING YOU IN BRICK BY BRICK, STONE BY STONE, WITH CHRIST JESUS AS THE CORNERSTONE THAT HOLDS ALL THE PARTS TOGETHER. WE SEE IT TAKING SHAPE DAY AFTER DAY — A HOLY TEMPLE BUILT BY GOD, ALL OF US BUILT INTO IT, A TEMPLE IN WHICH GOD IS QUITE AT HOME

EPHESIANS 2:19-22 (THE MESSAGE)

velkommen hjem

VIPPS

Send til Hillsong Norway #10530. Merk melding med HFTH og lokasjonens navn.

BANKOVERFØRING

Overfør til konto 5413.06.28551. Merk overføringen med HFTH og lokasjonens navn sitt navn.

GIVING IN SERVICES

Ønsker å gi ditt offer i kontant eller med bankkort så kan dette gjøres på selve heart for the house søndagen 31 oktober i din lokasjon. På alle våre gudstjenester får du mulighet til å gi med kontanter eller kort.

SKATTEFRADRAG

Gaver til Hillsong Norway gir rett til skattefradrag. Vi registrerer og rapporterer inn gaver for våre givere gitt via avtalegiro, bank og Vipps. Er du ny giver eller usikker på om din gave blir registrert til skattefradrag? Send oss en mail på [email protected]

velkommen hjem

velkommen hjem
VÅRT HJEM
HFKB
Vi er en global kirke med familie over hele verden, en nasjonal kirke som står sammen om å se et forvandlet land, men først og fremst er vi en lokal kirke som er satt til å betjene og spre Guds kjærlighet i de byene og lokalmiljøene vi er plassert i. Derfor vil brorparten av midlene som samles inn i årets Heart For The House lande på den lokasjonen du hører til. Vi tror på å bygge styrke i de lokasjonene vi har, i det vi ser Gud gjenreise og gjenoppbygge sin kirke.

velkommen hjem
VÅRE BARN
HFKB
Barn og unge er ikke bare kirkas framtid, men også vår nåtid. Drømmen er at vi i enda større grad skal kunne fasilitere attraktive møteplasser der neste generasjon kan få erfare Guds livsforvandlende kjærlighet, kraft og nåde. Det vil vi skal synes i våre økonomiske prioriteringer, og i årets Heart For The House er våre barn og unge en hovedsak som aldri før.

velkommen hjem
VÅR VERDEN
HFKB
Når vi samles som kirke og gir i Heart For The House, vil vi alltid at det skal bety en forskjell der behovene er størst. Ved å være partnere med organisasjoner med «feet on the ground» midt i globale utfordringer, kan vi få være Jesu hender og føtter der vi vanligvis ikke ville nådd. I år vil vi kanalisere midler spesifikt inn i Vision Rescues arbeid blant gatebarn i India, et land som har vært spesielt utsatt gjennom Covid-pandemien.

velkommen hjem

velkommen hjem

Kirke. Noen ganger så innmari vakkert og andre ganger så utrolig vanskelig. Man kan lure på hva Jesus tenker når Han kikker på sine usedvanlig fine men samtidig smertelig uperfekte etterfølgere. Om Han blir overraska liksom? Over hvor mye fantastisk bra vi kan få til når vi står sammen, men også hvor mye det går an å knote det til når vår menneskelighet tar for mye plass.

Våre spekulasjoner er egentlig irrelevante, for Bibelen gir tydelige svar. «Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi fortsatt var syndere», sier Romerbrevet 5:8 og gjør det klart at søpla vår ikke står i veien for Skaper’n. Det er til og med kanskje på vårt mest møkkete at vi igjen innser vår avhengighet av Han som er kirkens eneste sanne kilde og sentrum. Hjertet faller til ro når Paulus hjelper blikket vårt bort fra oss selv og over på Jesus: «Hvis vi er troløse, forblir Han trofast. Han kan ikke fornekte seg selv.» (2. Timoteus brev 2:13) En tydelig påminnelse om at kirka ikke henger på vår fortreffelighet, men på Han som står stødig når vi vakler og som fortsatt bygger, elsker og er hjørnesteinen i sin kirke.

«Kristus elsket menigheten og gav seg selv for den» sier Efeserbrevet og rører ved selve nerven av hva Heart For The House handler om. En gjeng uperfekte mennesker som har blitt truffet i nettopp hjertet av Jesu ufortjente nåde og kjærlighet, og som derfor brenner for det samme som Han. Derfor er vi alle invitert til å delta i årets Heart For The House. Ikke fordi kirka er perfekt, men fordi vi tror at Han som er fullkommen fortsatt kan gjøre storverk når vi legger våre uperfekte liv i Hans hender.

Vår bønn er at hver eneste person som kaller Hillsong «hjem» vil lene seg inn i framtiden og uttrykke tro på «at Han som har begynt den gode gjerning i dere, vil fullføre den inntil Jesu Kristi dag» (Filipperbrevet 1:6). Vi er så takknemlige for hver enkelts bidrag, sjenerøsitet og kjærlighet til det som ligger på Guds hjerte. Det er en ære å gjøre denne reisen sammen med dere.

Mye kjærlighet
Andreas & Kristine Hasseløy
Lead Pastors, Hillsong Church Norway

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding