CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

HFKB

Rapporter fra CityCare prosjekter

Hillsong CityCare er kirkens utstrakte hender i lokalsamfunnet, ikke for profitt, men for å tjene samfunnet ved å tilby, hjelpe og utruste mennesker til å ta et skritt videre i livet.

Hjertet vårt er å se liv forandret, familier styrket, samfunn forvandlet og fremtidige generasjoner posisjonert for å gjøre en forskjell. Her finner rapporter fra de ulike prosjektene vi har gjennomført det siste året.

SPRE GLEDE

Om juleprosjektet 2022

1. Joh. 3. 18 «Mine barn, la oss elske, ikke med tomme ord, men i gjerning og sannhet»

Gjennom Hillsong CityCare og juleprosjektet 2021, ser vi hva kjærlighet i praksis betyr for mennesker; det å bli invitert til julekino, få gaver og gavekort, mat og digg, kilo of kindness poser og større gaver eller større økonomisk støtte.

Det er så viktig for oss å bringe takk tilbake til alle som gir av det en har for å glede andre. Tusen takk for sjenerøsitet.

Også denne julen har vi hatt ønske om å gi «noe til mange» og «mye til noen».

NOE TIL MANGE

JULEKINO
Det var en glede å inviterte til gratis julekino, hvor 370 unge og voksne fikk en magisk førjuls opplevelse, med popcorn og brus og annet digg. Noen steder kom selveste julenissen som delte ut julestrømpe.

BESØK
Vi hadde også et besøke i et fengsel hvor vi fikk spre julestemning og varme.

GAVER
Flere steder ga vi gavekort på mat til familier, delte ut fruktkurver og blomster, samlet inn til matkasser, og delte ut Kilo of Kindness poser med varer både til nytte og kos.

DEN GODE SAMTALEN
Det var også en glede å rigge opp et partytelt midt i ei hovedgate, med en stor bålpanne, gratis pølser, gløgg og kaffe, og en mengde gode samtaler.

MYE TIL NOEN

På grunn av mennesker sjenerøsitet og giverglede hadde vi også mulighet til å gi økonomisk støtte til praktisk hjelp i familier med store behov. Det er heftig å stå i vanskelige situasjoner, spesielt over tid. Da er det så nydelig å se hva dette betyr for enkeltmennesker og familier, både den praktiske hjelpen og ikke minst hjertet og givergleden som ligger bak.

I tillegg har vi delt ut vakre julekort med en personlig hilsen på, fra Hillsong, til de aller fleste vi har vært i kontakt med.

Vi vil takke alle samarbeidspartnere for bidrag og veldig godt samarbeid.

– Kinoen i flere byer
– Oslohjelpa
– Blå Kors Barnas stasjon i Drammen
– «Treffpunkt» i regi av kreftforeningen i Drammen
– Omsorgskafeen i Trondheim
– Blåkors Kristiansand
– Flyktningstjensten i Stavanger
– FLAM Norge
– KIA Norge

BETY EN FORSKJELL

Om back to school 2021

Husker du din første skolesekk? Dessverre er det slik at ikke alle barn har foreldre eller bor i husholdninger som har mulighet til å kjøpe ny sekk til barnet når det starter på skolen.

I sommer har vi i Hillsong Norway i samarbeid med frivillige organisasjoner og kommunale etater delt ut 630 sekker m/artikler til barn rundt om i landet som har startet i første klasse, fjerdeklasse og ungdomsskolen. Og bak enhver sekk ligger det enormt med sjenerøsitet.

Takk til alle givere, takk til alle frivillige og en stor takk til Beckmann som i år igjen har gjort dette mulig!

Det ble i år delt ut sekker til en verdi av 535 500 kr! Lokasjonene som var med var: Stavanger, Sandnes, Egersund, Kristiansand, Drammen, Oslo og Ålesund.

Samarbeidspartnere i 2021
– Frelsesarmeen
– Blå kors
– Kirkens bymisjon
– Hånes Frikirke Kristiansand
– Frimat Kristiansand
– Barneverntjenesten
– Fritid for alle

Vi har sammen fått gi 630 barn i flere byer en god start på skoleåret!
Igjen takk for alle bidrag!

SPRE KJÆRLIGHET

Om påskeprosjektet 2021

Det er nydelig å se at vi midt i en pandemi opplever at kjærlighet får bein å gå på ved å vise omsorg og godhet til mennesker rundt oss.

I påsken oppmuntret vi hele kirka til å være litt ekstra kreative i måten å spre kjærlighet på. Vi har delt ut mengder med påskegodt til naboer, venner og bekjente. Noen har fått nybakte påskeboller og fylte påskeegg på døra. Vi har også oppmuntret mennesker i vanskelige livssituasjoner, med goodie bags og påskeegg i samarbeid med flere instanser i byene våre, blant annet krisesenteret i Kristiansand.

Kanskje viktigst av alt er at vi har vist omsorg ved å stille spørsmålet «hvordan har du det?» og «er det noe jeg kan gjøre for deg?».

Det er kjærlighet i praksis. Det er mye omsorg i godsaker og mest av alt det en formidler gjennom gavene. Som ei av de som fikk påskeegg på døra uttrykte det; «Jeg føler meg elsket!».

Tusen takk til alle som bidro i påskeprosjektet!

La oss fortsette å være interessert i hvordan naboen har det, menneskene rundt oss, og legge igjen så mye kjærlighet og omsorg som vi bare kan i møte med mennesker.

SPRE GLEDE

Om juleprosjektet 2020

Gjennom Hillsong CityCare og årets juleprosjekt har vi SAMMEN fått æren av å GLEDE mennesker ved å gi en oppmuntring, «noe til mange – mye til noen». Vi har fått mulighet til å nå mange mennesker med godhet, godsaker og gode ord, gjennom å bruke allerede etablerte redskaper som “morgenlevering” og matleveringsbud fra matbutikker. Vi har også delt ut en mengde poser med mat og annet digg, i samarbeid med Oslohjelpa og barnevernstjenesten i Egersund.

Gjennom juleprosjektet har vi også fått GLEDET noen litt ekstra, flere familier i alle lokasjonene, både i og utenfor kirka, har fått noe de virkelig har hatt behov for og mer enn det. Flere forteller om en opplevelse av å bli overøst med godhet.

– “Dette betyr mer enn dere kan forestille dere”
– “Tusen takk for alt dere gjør for oss, jeg er overveldet og rørt”
– “Tusen takk for gaven jeg fant på døra mi i kveld! Så godt det er å bli husket på og satt pris på!”

Sammen har vi gitt 135 personer «noe til mange» og 28 personer «mye til noen». Og det kom inn pengegave for utrolige 76 485 kr fra folk i kirken vår.

Juleprosjektet ble gjennomført i alle våre lokasjoner.

Takk til alle som bidro til årets juleprosjekt!

BETY EN FORSKJELL

Om back to school project 2020

Hillsong i samarbeid med Oslo kommunes Oslohjelpa, Beckmann, Filadelfiakirken Oslo og Oslo Misjonskirke Betlehem delte ut skole sekker til skole oppstart for føreste og fjerdeklassinger. En skolesekk koster mellom 700 – 900 kr, og det er ikke noe alle foreldre har råd til.

Vi så en mulighet og grep den, og sammen med Oslohjelpa så kom vi i kontakt med de familiene som virkelig trengte det. Ved hjelp av Beckman og sjenerøse givere (75 000 kr) så kunne vi levere ut 240 nye skolesekker med pennal og drikkeflaske.

Forandring er innenfor rekkevidde

Vår bønn er at du vil bli med oss når vi lever ut Jesu Kristi evangelium, ved å være Guds “hender og føtter” på jorden.

Sammen er det mulig. Vi kan, og gjør, en forskjell. Når vi ser på mye av vår verden i dag, er det lett å se at noe er galt og noe må gjøres om det. Vi tror at vi sammen er svaret og at vi kan gjøre noe med det.

«Fordi vi kan» er et uttrykk som vi bruker i Hillsong Church for å svare på spørsmålet om hvorfor vi hjelper de som er i nød. For oss er svaret ikke mer komplisert enn «fordi vi kan». Som en kirke har vi tatt muligheter til å se Jesu evangelium utarbeidet praktisk.

Ta kontakt og engasjer deg

«Mine barn, la oss elske, ikke med tomme ord, men i gjerning og sannhet.»

1 Johannes 3:18

GI EN GAVE

Takk for at du investerer i andre menneskers liv.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding