CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE
HFKB HFKB HFKB HFKB HFKB

HFKB

Bli med i en gruppe? Gruppene er kirkens hjerteslag. Et sunt miljø der du kan vokse i troen og bygge verdifulle relasjoner, et fellesskap der kirken blir som en familie. Livet er best sammen, ikke gjør det alene.

HFKB

Har du vært innom kirken vår? Kjenner du noen som går hos oss? Her finner du vår visjon, hva vi tror på. Ta kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal ta kontakt med deg.

HFKB

I Hillsong er man like elsket og satt pris på uansett på hvilke nivå man velger å være aktiv i kirken. Men vi tror ikke på en kirke som blir bygget av noen få gaver og talenter, men at vi er sterke når alle bidrar. Hvis du ønsker å være med å se kirken vokse og virkelig bety en forskjell i mennesker liv, så bli med på team. Ta kontakt med oss så vil vi ta kontakt med deg.

HFKB

Har du vært innom kirken vår? Kjenner du noen som går hos oss, eller er du nysgjerrig på troen? Ta kontakt med oss så vi kan fortelle deg mer om tro og samtale om de spørsmålene du har.

For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist Ham fra de døde, da skal du bli frelst.” Romerne 10:9

HFKB

I Hillsong Norway tilbyr vi ulike kurs gjennom året, det kan være alt fra Alfa kurs, Shine og Evning College. Klikk på linken for å se hva kurs som finnes i din lokasjon.

HFKB

velkommen hjem

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

HFKB

bønn og takk

Vi tror på en Gud som hører våre takk og møter våre bønner. Hver søndag tar vi oss tid i våre gudstjenester til takke og be for bønnebehov som blir sendt inn. Send inn din bønn eller takk før søndagen.

MOTTA NYHETSBREV

Vil du vite mer om hva som skjer i kirken og motta nyhetsbrev fra oss? Klikk deg inn på MyHillsong og registrer deg

Gi en gave

Takk for at du investerer i andre menneskers liv.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding