CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Velkommen til Hillsong Church!
HFKB

Som en lokal kirke, med en lidenskap for å elske Gud, mennesker og livet – håper vi at du føler deg både HJEMME og avslappet hos oss. Hillsong Norway er full av fantastiske mennesker og er et fabelaktig fellesskap, og vi vil gjerne bli bedre kjent med deg og hjelpe deg med ditt neste steg. De enkleste måtene å koble med oss finner du på denne siden.
HFKB
Uansett hvilken sesong du er i, ber vi får at du vil kjenne Guds nærhet, fred og godhet i det du tar ditt neste steg!
HFKB

velkommen hjem

velkommen hjem

HFKBHFKB
velkommen hjem

GROUPS

Bli med i en gruppe? Gruppene er kirkens hjerteslag. Et sunt miljø der du kan vokse i troen og bygge verdifulle relasjoner, et fellesskap der kirken blir som en familie. Livet er best sammen, ikke gjør det alene.

Les mer om grupper
Finn din gruppe her
Starte en gruppe?
Last ned church center app

NY I KIRKA?

Har du vært innom kirken vår? Kjenner du noen som går hos oss? Her finner du vår visjon, hva vi tror på og hvordan du kan starte med givertjeneste. Ta kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal ta kontakt med deg.

Hva tror vi på
Innmelding og medlemskap
Jesus
Givertjeneste
Hillsong global blogg
Kingdom Builders

BLI MED PÅ TEAM?

I Hillsong er man like elsket og satt pris på uansett på hvilke nivå man velger å være aktiv i kirken. Men vi tror ikke på en kirke som blir bygget av noen få gaver og talenter, men at vi er sterke når alle bidrar. Hvis du ønsker å være med å se kirken vokse og virkelig bety en forskjell i mennesker liv, så bli med på team. Ta kontakt med oss så vil vi ta kontakt med deg.

Bli med på team

NY I TROEN?

Har du vært innom kirken vår? Kjenner du noen som går hos oss, eller er du nysgjerrig på troen? Ta kontakt med oss så vi kan fortelle deg mer om tro og samtale om de spørsmålene du har.

Vil du vite mer om tro?
Ønsker du å døpe deg?
Send inn din bønn
Del din takknemlighet

bønn og takk

Vi tror på en Gud som hører våre takk og møter våre bønner. Hver søndag tar vi oss tid i våre gudstjenester til takke og be for bønnebehov som blir sendt inn. Send inn din bønn eller takk før søndagen.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding