CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Social Justice

Fordi vi kan

FORDI VI KAN

Når vi ser på mye av vår verden i dag, er det lett å se at noe er galt og noe må gjøres om det. Vi tror at vi sammen er svaret og at vi kan gjøre noe med det.

Vår bønn er at du vil bli med oss når vi lever ut Jesu Kristi evangelium, ved å være Guds “hender og føtter” på jorden.

HFKB

RASISME

Globale partnere

Gjennom strategisk partnerskap med organisasjoner over hele kloden har vi innvirkning utover hva noen av oss kunne håpe å ha på egen hånd. Vi samarbeider med organisasjoner med målbar og strategisk innvirkning i sine lokalmiljø for å støtte og fasilitere bærekraftige prosjekter og gi humanitær hjelp, som kombinerer våre styrker og innflytelse for større innvirkning.

A21

A21

En bevegelse som arbeider for å avskaffe slaveri i det 21. århundre.

Watoto

Watoto

Redder, rehabilitere, utdanner og gir omsorg og pleie til barn som er blitt foreldreløse som følge av borgerkrig og Hiv og aids.

Troens Bevis

Troens Bevis

Arbeid i over 100 land for å nå unådde folkegrupper med evangeliet.

Compassion

Compassion

Redder barn ut av fattigdom i Jesu navn.

Preemptive Love

Preemptive Love

Møter behov ved frontlinjene i Syria og Irak og hjelper familier til å starte på nytt etter krig.

Lokale initiativ

I vårt lokalsamfunn.

CityCare

CityCare

Hillsong City Care er kirkens utstrakte hender i lokalsamfunnet, ikke for profitt, men for å tjene samfunnet ved å tilby, hjelpe og utruste mennesker til å ta et skritt videre i livet. Uttrykket av hjertet av Hillsong Church Norway i våre lokalsamfunn.

Walk For Freedom

Walk For Freedom

En global innsamling og bevisstgjørings-arrangement i regi av A21, hvor vi samler tusenvis av frihetsforkjempere, tar mange millioner skritt, i mange hundretalls byer over hele verden.

«Mine barn, la oss elske, ikke med tomme ord, men i gjerning og sannhet.»

1 Johannes 3:18

Hjerte

«Fordi vi kan» er et uttrykk som vi bruker i Hillsong Church for å svare på spørsmålet om hvorfor vi hjelper de som er i nød. For oss er svaret ikke mer komplisert enn «fordi vi kan». Som en kirke har vi tatt muligheter til å se Jesu evangelium utarbeidet praktisk.

Samarbeid

Utvikling av bærekraftige prosjekter og bistand i katastrofesituasjoner – mange av våre prosjekter er i samarbeid med eksisterende organisasjoner som allerede gjør en utrolig forskjell. Når vi kombinerer vår styrke og ressurs til deres kompetanse og innflytelse, kan vi få større innflytelse.

Intensjon

Det er kraft i kollektiv og intensjonell handling når folk er forent i kjærlighet og en rettferdig sak. «Vi» i «Fordi vi kan» er bevisst inkluderende, og forteller en historie om sammenhold hvor enkeltpersoner velger å gi sin styrke til en sak som er større enn seg selv.

«Fordi vi kan» innser at forandring er innenfor rekkevidde. Sammen er det mulig. Vi kan, og gjør, en forskjell.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding