CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Velkommen
hjem

Hillsong Norge

Jeg har valgt å følge Jesus

"For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist Ham fra de døde, da skal du bli frelst". — Romerne 10:9 BGO

Kan vi be med deg?

"Et rettferdig menneskes bønn har stor kraft og virkning." — Jabob 1:16b

Hva er du takknemlig for i dag?

"Jeg vil prise Deg, Herre, av hele mitt hjerte. Jeg vil fortelle om alle Dine underfulle gjerninger." — Salme 9:2 BGO

Takk for din sjenerøsitet

Hillsong Norways virksomhet baseres hovedsakelig på frivillige gaver. Har du lyst å bidra økonomisk kan du gi din gave på flere måter. Takk for at du investerer i andre menneskers liv.

Hillsong KIDS

Bygger livene til barn over hele kloden.

Abonner på vår egen Hillsong Kids YouTube kanal og få del i søndagsgudstjenesten og det vi har forberedt for barna, direkte inn i din egen stue. Kanalen byr på lovsang for barn og inspirerende videoer med et budskap som bygger tro i barnas liv, produsert av vårt kreative team i Hillsong Kids.

I vårt arbeid med barn i Hillsong Church har det alltid handlet om å bygge barnas disippelskap og har skreddersydd denne online opplevelsen med dette i tankene. Ytterligere ressurser for barn og familier finnes på vår Hillsong Kids app.

Hillsong Youth Online

Hillsong Youth & Young Adults møtes online! Abonner på Hillsong Youth YouTube Channel for å bli med på våre første Friday Night Youth online-tjenester for en utrolig tid sammen med budskap fra våre globale Youth Pastorer og tilbedelse med vårt Y&F-team. Vi sees online fredag 19:30 (GMT+2).