ShineWOMEN

Verdi. Styrke. Hensikt.

Shine kommer opprinnelig fra Australia hvor det ble etablert i 1995. Programmet er basert på holistisk tenkning og kognitiv terapi. Programmet er likevel ikke å forstå som terapi. Snarere en “reise” hvor vi berører de ulike temaene som er skissert nedenfor. Mange opplever at det å gå bli med på “SHINE-reisen” setter i gang viktige og livgivende prosesser.

Det har som formål å styrke kvinners forståelse og opplevelse av sin verdi, styrke og hensikt. Å oppdage hvem de er, å finne styrke og mot til å ta sunne valg, og til å leve et liv i sitt fulle potensial. Med en helhetlig tilnærming vektlegges det at hver kvinne er unik og enestående, og har ulike styrker, kvaliteter og evner. Unikt er vakkert!

ShineWOMEN er et unikt verktøy for personlig utvikling og gruppementoring som bruker en inspirerende, praktisk og erfaringsbasert læringsmetode. Kurset går over 9 kvelder og er tilpasset for kvinner 18 år og oppover.

Neste program

Neste program begynner 2. september og finner sted i lokalene til Hillsong Stavanger i Kirkebakken 34. Programmet vil foregå hver mandag kl 19–21 (unntatt høstferie) til mandag 4. november. Programavgiften på kr 500 dekker hele programmet og alt materiell. Det er plass til 15 deltakere.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på shine@hillsong.no.

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport