CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

ShineWOMEN

Verdi. Styrke. Hensikt.

Online Services

Shine kommer opprinnelig fra Australia hvor det ble etablert i 1995. Programmet er basert på holistisk tenkning og kognitiv terapi. Programmet er likevel ikke å forstå som terapi. Snarere en “reise” hvor vi berører de ulike temaene som er skissert nedenfor. Mange opplever at det å gå bli med på “SHINE-reisen” setter i gang viktige og livgivende prosesser.

Det har som formål å styrke kvinners forståelse og opplevelse av sin verdi, styrke og hensikt. Å oppdage hvem de er, å finne styrke og mot til å ta sunne valg, og til å leve et liv i sitt fulle potensial. Med en helhetlig tilnærming vektlegges det at hver kvinne er unik og enestående, og har ulike styrker, kvaliteter og evner. Unikt er vakkert!

ShineWOMEN er et unikt verktøy for personlig utvikling og gruppementoring som bruker en inspirerende, praktisk og erfaringsbasert læringsmetode. Kurset går over 9 kvelder og er tilpasset for kvinner 18 år og oppover.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på [email protected].

Pastoral omsorg

Postadresse

Hillsong Norway
Pb 32, 4001 Stavanger

Personvernerklæring

Årsrapport

Tilbakemelding