Walk For Freedom | Stockholm
Walk For Freedom

Walk For Freedom

Oct 14

Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Du är varmt VÄLKOMMEN till årets viktigaste promenad – Walk For Freedom i Stockholm!

Lördagen den 14 oktober samlas vi på 600 platser runt om i världen för att proklamera att slaveri är ett faktum och helt oacceptabelt. Walk For Freedom anordnas tillsammans med den globala organisationen A21 som arbetar med att förebygga människohandel, befria och rehabilitera offer samt åtala förövare.

Det har aldrig funnits fler slavar i världshistorien än idag. Över 27 miljoner kvinnor, barn och män är offer för människohandel – det vill vi sätta stopp för. 

Människohandel är den snabbast växande organiserade brottsligheten i världen och omsätter lika mycket som vapen- och droghandeln. Bara i Stockholm finns ca 200 lägenhetsbordeller där unga kvinnor hålls fångna och tvingas sälja sina kroppar.

Walk For Freedom är en tyst manifestation. Ingen demonstration. Vi kommer att gå tysta på ett led genom stan och stå upp för frihet.

DIN NÄRVARO ÄR EN RÖST FÖR ALLA DE SOM HÅLLS FÅNGNA. För varje person som går i ledet riktar vi mer uppmärksamhet till att slaveri tyvärr är ett faktum i vår stad. Ta med din klass, dina kollegor, fotbollslaget, släkt och vänner – tillsammans gör vi skillnad!

Samling i Humlegården, Sturegatan 20, kl. 13.00. Vi beräknas vara klara ca kl. 15.00.

Walk For freedom – T-shirt finns att köpa på plats, allt överskott går till A21. Det går att betala med kort eller Swish. Observera att kontanter undanbedes.

Glöm inte att klä dig helt i svart!
Vill du veta mer om A21 och/eller sponsra A21:s arbete? Besök organisationens hemsida: www.A21.org