CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

ANNUAL REPORT

ETT ÅR PÅ 10 MIN

GENERAL REPORT

Välkommen till vår Annual Report – ett år på 10 minuter! Under dessa minuter vill vi visa och lyfta fram vad som har hänt inom några olika områden i vår kyrka under det senaste året. Vi är så tacksamma till Gud för att Han har lett oss genom ännu ett år – ett väldigt speciellt år – och vi har återigen fått se Hans trofasthet och godhet mot oss. Vi är också tacksamma för alla som kallar Hillsong Church Sweden för sitt hem. Tillsammans har vi på många sätt kunnat vara den stad på berget som Jesus talar om. En kyrka som välsignar de städer där vi finns- och på det sättet välsignar vår nation.

Andreas & Lina Nielsen, Lead Pastors Hillsong Sweden

MINISTRY REPORT

Hillsong Church Sweden är en lokal kyrka med totalt sju campus runt om i Sverige. Vi drivs av kärlek till människor och vi vill göra skillnad där det finns ett behov, både för dem som är planterade i kyrkan och för dem som aldrig har satt sin fot där. Under det senaste året har vi fått betjäna tusentals människor runtom i vårt land och fått se otroligt många människor börja ett nytt liv med Jesus.

INFLUENCE REPORT

Under de sista 18 månaderna har vi nått fler människor än vi någonsin gjort tidigare. Detta är tack vare våra onlinegudstjänster, våra större satsningar kring jul och påsk och våra andra digitala kanaler.

MISSIONS/SOCIAL REPORT

Som kyrka vill och kan vi göra skillnad i samhället. Vi ser hur klyftorna i världen och i Sverige ökar mellan fattiga och rika och hur utanförskap och ensamhet är större än någonsin. Vi tror att Jesus och kyrkan kan få vara ett svar där övriga samhällsstrukturer misslyckas. För oss handlar det inte bara om mission eller socialt arbete, för oss handlar det om att se, hjälpa, uppmuntra, utveckla och ta fram den potential Gud lagt ner i varje människa.

FINANCIAL REPORT

Hillsong Church Sweden bygger inte på några få människors stora gåvor och talanger utan på många människors gemensamma uppoffringar. Vi bygger inte vår verksamhet i första hand på gåvor och bidrag från stat eller andra organisationer, utan primärt på de frivilliga gåvor som var och en som kallar Hillsong Church Sweden för sitt hem är med och ger. De resurser som kommer in till kyrkan tillhör inte oss, utan vi ser det som att vi förvaltar något som tillhör Gud och vill behandla det därefter.