CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Global Freedom Summit

Som kyrka vill vi stå upp för de utsatta och förtryckta i vår värld. Därför engagerar vi oss på olika sätt för människor som faller offer för människohandel. Tillsammans med organisationen A21 arrangerar vi en årlig manifestation nu i oktober i våra städer för att belysa frågan om människohandel som förekommer i Sverige och världen.

“Defend the weak and the fatherless; uphold the cause of the poor and
oppressed.”
Psalm 82:3 (NIV)

Datum: Lördagen 17 oktober 2020

Global Freedom Summit Online

 
Om du av någon anledning inte har möjlighet att hänga med på något av våra Watch Parties runt om i Sverige så kan du se den globala sändningen online. Registrera dig på knappen nedanför så får du ett mejl med mer information och en länk till sändningen.

Mer information om årets manifestation
Årets manifestation heter Global Freedom Summit och arrangeras av organisationen A21 tillsammans med mer än 1000 arrangörer i närmare 60 länder. Under årets manifestation kommer vi i watch parties runt om i hela världen tillsammans se en global livesändning med syfte att utrusta människor för att göra en lokal skillnad. Vi får höra om problematiken, lära oss att identifiera offer för människohandel och hur vi tillsammans kan jobba för att stoppa detta. Sedan agerar vi på vad vi hört genom att dela ut flygblad, sätta upp posters eller dela på sociala medier för att upplysa människor om verkligheten kring vår tids slaveri.

Varför ska du delta?
Ju fler vi är som sluter upp för att stoppa vår tids slaveri desto fler människor kan vi nå med information om att människohandel sker överallt runt omkring oss, just nu, och att det inte är okej.

Vilka är A21?

 
A21 är en global organisation utan vinstdrivande syfte vars vision är att avskaffa slaveri överallt för alltid. Organisationen finns på 17 platser runt om i världen och arbetar för att rädda och upprätta människohandelsoffer och minska efterfrågan. Tillsammans med arrangörer över hela världen har de i många år arrangerat den globala manifestationen Walk For Freedom som på grund av covid-19 tar en annan form i år genom Global Freedom Summit.

Var med du också, tillsammans med tusentals andra runt om i världen, och kämpa för frihet.

Vi värnar om din säkerhet i tider av pandemi
Vi brukar säga att kyrka är familj, det innebär att vi bryr oss om varandra. Ett sätt vi gör det på är genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer kring covid-19 vid alla våra samlingar. Ingen av våra Watch Parties kommer ha fler än 49 deltagare. Känner du dig osäker finns det även möjlighet att följa ett av våra Watch Parties hemifrån.

För allas hälsa och säkerhet ber vi dig stanna hemma om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber.