CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Hur ansöker man om att gå med i en grupp?
Du väljer själv via denna sida eller pratar med någon ledare i våra foajéer på en söndag. Du blir sedan kontaktad av en ledare!

Ses grupperna på bestämda tider?
När gruppen ses är upp till varje gruppledare, men varje eller varannan vecka är rekommenderat. Alla dagar och tider utom tisdagskvällar när vi har ledarträning samt söndagar när vi har möten är möjliga!

Kan man bjuda med människor som inte är troende till gruppen?
Självklart, alla är välkomna! Men det är bra om de vet om att det är en grupp där vi ber och delar tron tillsammans på olika sätt.

Får man vara med i fler grupper än en?
Absolut, om ditt liv och schema möjliggör det, så är väl det toppen!


Hur startar man en grupp?
Du ansöker enkelt via denna sida. En ledare vill sedan träffa dig personligen för ett samtal, gå igenom Hillsong Swedens “Code of Conduct”, samt ringa en referens innan du kickar igång.

Code of Conduct, kan man läsa den någonstans?
Absolut, klicka här eller sök på hillsong.se/weareleaders

Input, study eller material?
För kurser finns kursmaterial att ladda ner i din app. För connectgrupper så kommer det att på onsdagar jämna veckor att laddas upp en ny input som ett stöd för ert samtal. Intressegrupper är fria att använda samma input om man vill, eller så lägger man upp samtalet på valfritt sätt.

Vem pratar jag med om jag har frågor sen?
Du kommer få en ledare som du alltid kan vända dig till för såväl praktiska som personliga frågor. Målet är att du aldrig ska känna dig ensam i ditt ledarskap!

Ska man rapportera hur många som kommer?
Du kommer kunna göra det och mycket annat via din Groups-app.