Hillsong Church Sweden är en av Sveriges snabbast växande kyrkor. Med campus runt om i landet drömmer vi om att bygga en kyrka som förvandlar en nation. Internship är en ledarskola där många av våra nuvarande ledare gjort en ledarskapsresa. Detta är för dig som under ett år vill utvecklas och växa i ledarskap. Du kommer dessutom få ta del av fantastisk undervisning, växa i tro och i din relation med Gud.

På Internship följer du en av våra key leaders inom ett specifikt område och blir en viktig del av teamet. Här får lära känna kyrkan inifrån och bli utrustad för att vinna på alla livets områden. Du kan vara en ledare idag eller så har du ännu inte börjat din ledarresa, men Internship är för dig!

Våra utbildningar sker i samarbete med Pingst folkhögskolor. Internship finns både i Stockholm och Göteborg. Det finns som deltid och heltidsstudier.

Se länkarna nedan för mer information om varje inriktning och för att ansöka om en plats. Vi har ett begränsat antal platser på varje inriktning. Din ansökan garanterar inte din plats.

INTERNSHIP STOCKHOLM

INTERNSHIP BIBLE GÖTEBORG

INTERNSHIP GÖTEBORG

Kontakta Hillsong Sweden

Telefon

Stockholm/Örebro
08-767 71 71

Göteborg/Jönköping
031-13 15 08

Postadress

Hillsong Church Sweden
Box 41
101 20 Stockholm

Sekretesspolicy