Internship | Sweden

Hillsong Sweden Internship 2018/2019

SÖKES

Vi söker dig som vill investera ett år av ditt liv till att växa i din tro och kallelse. Du blir en del av vårt team och får med dina gåvor och talanger vara med och bygga Sveriges snabbast växande kyrka.

FINNES

Vi erbjuder dig en hälsosam, lärorik och flexibel miljö där du får utmanas, växa i ledarskap och ta ditt nästa steg. Att bygga kyrka har aldrig varit mer spännande.

_______________________

Vad är Hillsong Sweden Internship?
Internship handlar om att investera ett år för att växa i din tro och din kallelse. Du kommer att vara en del av byggandet av Hillsong Church Sweden. Våra utbildningar sker i samarbete med Pingst Folkhögskolor. I Internship finns tre inriktningar – Bible & Leadership i Stockholm och Göteborg och även Music Academy som tar plats i Göteborg.

Läsårstider
Höstterminen 2018: 22 augusti – 19 december
Vårterminen 2019: 9 januari – 5 juni

Vad kostar det?
3 000:- per termin (kan betalas per månad)

Hur gör jag med boende?
Hillsong Church står inte för någon form av boende, men om du anger i din ansökan att du behöver hjälp med boende ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa till.

På vilket sätt kan jag tillgodoräkna mig ett år på Internship
Utbildningen är i Hillsong Swedens regi. Du kommer att få ett intyg av dina studier vilket kommer vara en god merit att ha med i livet och tjänsten.

____   SÖK DIN PLATS NU  ____

Bible & Leadership Stockholm
Bible & Leadership Göteborg
Music Academy Göteborg