CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Detta är ett år för att fördjupa sig i Guds ord och växa i ditt ledarskap. Vår inriktning Internship Bible inkluderar att vara involverad i viktiga aspekter av vår kyrkas liv, bibelundervisning, ledarskapsutveckling och praktisk församlingsträning. Veckan för Internship Bible är från söndag-torsdag och alltså på heltid.

Vi är en kyrka som tror på ett förvandlat Sverige. Vi tror att Gud älskar varje människa och vill det bästa för oss. Vi tror att Gud har något stort för vårt land och vi söker dig som vill investera ett år av ditt liv till att växa i din tro och kallelse. Vi tror att Gud vill använda dig och mig till att göra en skillnad i din vardag. Du blir en del av vårt team och får med dina gåvor och talanger vara med och bygga Sveriges snabbast växande kyrka. Vi erbjuder dig en hälsosam, lärorik och inspirerande miljö där du får utmanas, växa i ledarskap och ta ditt nästa steg. Att bygga kyrka har aldrig varit mer spännande. Internship Bible handlar om att investera ett år för att växa i din tro och din kallelse. Du kommer att vara en del av byggandet av Hillsong Church Sweden.

På Hillsong Internship Bible får du tillsammans med andra utforska Bibeln djupare, möta fantastiska lärare som är passionerade för Guds rike och utmanas i ditt lärjungaskap. Här får du lära dig i hur våran kyrka fungerar och hur vi bygger kultur. Detta är en plats för dig att växa i din personliga tro, ditt ledarskap och i de gåvor som Gud har gett dig. Vi vet att Gud har en kallelse över varje individs liv och vårt mål är att eleven på Hillsong Internship Bible skall bli utrustad för detta.

En skola - två klasser

Fr.o.m. läsåret 2018/2019 är Hillsong Internship Bible en del av en gemensam bibel- och teologikurs på Vinga folkhögsskola. Två dagar i veckan, måndag och tisdag, där vi har gemensamma lektioner med Bibelskola Väst. Under dessa dagar utforskar vi de spännande ämnena kristen tro och bibelkunskap och några mindre ämnen, samt intressanta gästföreläsningar.

Onsdag till torsdag och söndag är det vi i Hillsong Internship Bible-klassen som har lektioner och praktiskt arbete i Hillsong Göteborg där vi har fördjupade bibelstudier, praktiskt lärjungaskap, undervisning kring kulturen i Hillsong och mycket mera. Under söndagen kommer du få vara del av en växande kyrka, där du får lära dig hur vi bygger team och vara en del av dem. Detta är ett perfekt tillfälle för att i praktiken göra det du lär dig under veckodagarna.

Ämnen

Undervisningen sker av pastorer, lärare och inbjudna gäster. Detta för att ge dig det bästa vi kan erbjuda. Detta är några av huvudämnena under året:

Kristen tro

Bibelkunskap

Bibeltolkning

Tro & Samhälle

Lärjungaskap

Israel och Guds folk

Apologetik

Församlingen

Evangelisation

Kyrkohistoria

Lovsång

Ledarskap

Personlig utveckling

Andens gåvor och uttryck

Dopet

Förbunden

Kulturen i Hillsong

Team

Tillsammans med en handledare kommer du att få ledas in i ett team som passar dig. Vi tror att Gud har speciella gåvor för var och en. Vi vill sätta upp dig för bästa tänkbara team genom att sitta ner tillsammans med en handledare.

Här är exempel på de team vi har:

Kids

Youth

Communications

Creative

Production

Worship

Events

Welcome Team

Operations

City Care

Kontakta Hillsong Sweden

Telefon

Stockholm/Örebro
08-767 71 71

Göteborg/Jönköping
031-13 15 08

Postadress

Hillsong Church Sweden
Box 41
101 20 Stockholm

Sekretesspolicy