CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Internship Göteborg

Vi är en kyrka som tror på ett förvandlat Sverige. Vi tror att Gud älskar varje människa och vill det bästa för oss. Vi tror att Gud har något stort för vårt land och vi söker dig som vill investera ett år av ditt liv till att växa i din tro och kallelse. Vi tror att Gud vill använda dig och mig till att göra en skillnad i din vardag. Du blir en del av vårt team och får med dina gåvor och talanger vara med och bygga en av Sveriges snabbast växande kyrka.

Vi erbjuder dig en hälsosam, inspirerande och spännande miljö där du får utmanas, växa i ledarskap och ta ditt nästa steg. Internship handlar om att investera ett år för att växa i din tro och din kallelse. Du kommer att vara en del av byggandet av Hillsong Church Sweden.

Under detta år kommer du att få fördjupa dig mer i det praktiska arbetet. Du kommer att få leda och hjälpa till med att få våra söndagar och större events att hända. Det kommer även under två dagar i veckan få fördjupad bibel- och ledarskapsundervisning. Detta är ett perfekt år för dig som ser Hillsong som ditt hem, men även du som vill utveckla ditt ledarskap och ta med detta till din församling. Du kommer handledas och jobba tillsammans med våra ledare och pastorer och få utvecklas tillsammans med dem.

Ämnen

LEVA LEDA LÄRA

Under året har vi tre ämnesblock vi kommer att undervisa utifrån. Dessa block är Leva, Leda och Lära. I Leva kommer vi att utforska ämnen som hanterar det levda livet. I ämnet Leda kommer vi att utforska livet vi leder. I ämnet Lära utforskar vi Bibeln och studerar teologi tillsammans.

Team

Tillsammans med en handledare kommer du att få ledas in i ett team som passar dig. Vi tror att Gud har speciella gåvor för var och en. Vi vill sätta upp dig för bästa tänkbara team genom att sitta ner tillsammans med en handledare.

Här är exempel på de team vi har:

Kids

Youth

Communications

Creative

Produktion

Worship

Events

Welcome Team

Operations

Education

City Care

Kontakta Hillsong Sweden

Telefon

Stockholm/Örebro
08-767 71 71

Göteborg/Jönköping
031-13 15 08

Postadress

Hillsong Church Sweden
Box 41
101 20 Stockholm

Sekretesspolicy