CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Kingdom Builders är en grupp män och kvinnor som valt att använda sina Gudagivna gåvor för att hjälpa andra att vinna och växa sina liv. Där du med din dagliga verksamhet bidrar till något som skapar evighetsvärde. Du ger människor en möjlighet att ta emot Jesus och komma hem till en plats där de kan utrustas för att vinna, vårda och växa.

Vi tror att du som Kingdom Builder har gåvan att ge av dina resurser för att bygga Guds rike och samtidigt gåvan att föröka resurser. Gud lovar att du som är generös får mer och när du sätter Gud först så får du allt du behöver.

Vår målsättning är att utrusta dig för att blomstra i din karriär och i ditt företagande och hjälpa dig att bygga ditt liv på Guds löften och principer. Vi vet att det kommer hjälpa dig i din kallelse att skapa resurser till att bygga Guds rike.

Under året kommer vi samlas för olika inspirerande träffar där du kommer att utrustas för att lyckas väl i det du gör i din vardag. Vi kommer även ha online-möten med intressant undervisning några gånger per år, regelbundet ge dig undervisning och uppmuntran på mail samt ge tillfällen att dela saker som vi kan vara med och be för i ditt liv.

Kingdom Builders är en plats där vi är med och firar varandras segrar och framgångar och bär varandra i våra utmaningar.