Kingdom Builders

Kingdom Builders är en grupp människor som, med en övertygelse om att få se Guds rike utbredas, vill använda det Gud lagt i deras händer i vardagen till att frigöra resurser för kyrkans arbete och vision. Det är för dig som vill vara en visionär, strategisk och finansiell ledare i vår kyrka.

Under året samlas våra Kingdom Builders för olika inspirerande träffar i samband med frukostar och middagar. Vi gör dessutom en årlig retreat som detta året kommer vara på Hooks Herrgård 28-29 aug.

Om du känner dig kallad att vara med och skapa möjligheter för att utbreda Guds rike genom att bli en Kingdom Builder så är det här din inbjudan att vara med!

Tre saker att göra innan du blir en Kingdom Builder:

BE
Överväg under bön den roll du vill spela i Kingdom Builders.

BESLUTA
Fyll i det konfidentiella ansökningsformuläret nedanför.

PLANERA
Planera för att kunna genomföra det du så generöst har beslutat dig för.

Kingdom Builders Breakfast

29 augusti

Vi vill bjuda in dig till en Kingdom Builders-frukost lördagen 29 augusti kl. 09:00. Vi hade redan sedan tidigare bokat in helgen 28-29 augusti för vår tänkta Kingdom Builders Retreat på Hooks Herrgård, men under rådande omständigheter med begränsningar för folksamlingar över 50 personer kan vi tyvärr inte genomföra den som planerat.

Vad vi kommer göra istället är en rad frukostar i olika hem i de städer där vi har campusar. Du är varmt välkommen att delta! Vi möts för gemenskap, bön och för att lyssna på undervisning från vår pastor, Andreas Nielsen.

Anmäl dig på [email protected]