Kingdom Builders

Kingdom Builders är en grupp av kvinnor och män med en övertygelse om att se Guds Rike utbredas genom att finansiera kyrkans arbete och vision. Det är för dig som vill vara en visionär, strategisk och finansiell ledare i vår kyrka. Under året samlas våra Kingdom Builders för olika inspirerande träffar i samband med frukostar och middagar. Vi gör dessutom en årlig retreat som detta året kommer vara på Hooks Herrgård 28-29 aug.

Om du känner dig kallad att vara med och skapa möjligheter för att utbreda Guds rike utöver ditt vanliga givande så är det här din inbjudan att vara med!

“But generous people plan to do what is generous, and they stand firm in their generosity.” Jes 32:8 (NLT)

BE
Överväg under bön den roll du vill spela i Kingdom Builders.

BESLUTA
Fyll i det konfidentiella ansökningsformuläret genom att klicka på knappen nedanför.

PLANERA
Planera för att kunna genomföra det du så generöst har beslutat dig för.

ANDREAS & LINA NIELSEN
Lead Pastors Hillsong Church Sweden

Kingdom Builders Träff

2 & 3 mars

Första veckan i mars har vi årets första träff med Kingdom Builders med Andrew Denton både i Stockholm och Göteborg. Det är en träff både för dig som har varit en del av Kingdom Builders tidigare och för dig som är intresserad av att bli en Kingdom Builder 2020.

Om du känner dig kallad att vara med och skapa möjligheter att vara med och skapa möjligheter att bära vår vision och för att utbreda Guds rike utöver ditt vanliga givande så är det här din inbjudan att vara med!

Göteborg
Datum: måndag 2 mars
Tid: 18.30-20.00
Plats: Hillsong Church Göteborg, Danska Vägen 100
Anmälan: mail till kb@hillsong.se senast onsdag 26 februari

Stockholm
Datum: tisdag 3 mars
Tid: 18.30-20.00
Plats: Fabriken, Textilgatan 31
Anmälan: mail till kb@hillsong.se senast onsdag 26 februari

Kingdom Builders Retreat

4 - 5 september

Vi är glada att kunna meddela att vår Kingdom Builders retreat 2020 kommer vara på anrika Hooks Herrgård. Du kan välja på att antingen övernatta från fredagen till lördagen eller bara komma på lördagen. Kostnaden för att vara med på lördagen är 695 kr och 1995 kr för övernattning och del i dubbelrum.

Vi ser fram emot att du kommer med på Kingdom Builders Retreat 2020!