CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

 

SERVICEPOOL - PRAKTISKT

I det läge vårt land befinner sig i vill vi gärna hjälpa dig om du av någon anledning sitter i karantän och inte kan eller vågar gå ut. Här kan du komma i kontakt med oss om det finns något vi kan göra för dig.

Din säkerhet är viktig
Våra volontärer tar aldrig emot pengar eller någon form av ersättning. Vi ber inte heller om dina kortuppgifter, och behandlar de uppgifter vi har om dig med sekretess.

Därför tar vi inte emot betalning för mat som vi handlar åt dig. Vi gör inköp av mat för upp till 300 kr, vill du ge en frivillig gåva som tack för hjälpen hittar du instruktioner i påsen tillsammans med maten.

Om du är i akut behov av vård, ring 112.

Förnamn

 

Efternamn

 

Stad

 

Stadsdel

 

Telefonnummer

 

E-post

 

Övrig info

 

Godkännande av hantering av personuppgifter. De uppgifter som du lämnar i detta formulär kommer hanteras konfidentiellt, och vi kommer inte lämna vidare dina uppgifter till någon utanför Hillsongs organisation.

 

Efter att du skickat in dina uppgifter kommer någon från vårt team ringa dig för att få mer info om hur vi kan hjälpa dig. Vårt team ber aldrig dig om någon ersättning eller dina bank eller kortuppgifter. Däremot kommer vi behöva din adress om det är något du behöver praktiskt hjälp med.