Events

Colour Conference 2019

Colour Conference 2019

COLOUR vill samla, utrusta och mobilisera kvinnor av alla ålder, bakgrund och kulturer i den övertygelsen att vi tillsammans kan och kommer göra världen till en bättre plats. Det är en alltid växande rörelse av helt vanliga kvinnor som står för rättvisa, skillnad och inflytande. Vår längtan är att lovsång, kreativitet och presentationen av Guds Ord kommer hedra vår Herre, få tro att växa och förverkliga den enorma potentialen som finns inom oss.

Sisterhood Baby Hangout

Sisterhood Baby Hangout

Under Baby Hangout sista onsdagen i månaden kl. 10-12 träffas mammor med sina bebisar och andra hemmavarande barn i Hillsong Stockholm Norra och Hillsong Göteborg. De fikar, delar erfarenheter och uppmuntras till att leva fullt ut just i denna speciella säsong. 

Hillsong Stockholm Norra
27 februari
27 mars
24 april
29 maj

Hillsong Göteborg
Datum för Hillsong Göteborg kommer snart.

Sisterhood Mornings

Sisterhood Mornings

Är du föräldraledig, egen företagare, student, arbetar kvällar eller bara har möjlighet att frigöra en onsdags- eller torsdagsförmiddag i månaden är Sisterhood Mornings för dig. Det är ett tillfälle där du, bortsett från att få vara i en uppmuntrande atmosfär, får ta emot undervisning som gör att du kan växa i tro på Gud och i ledarskap, för att ännu bättre kunna leva och leda i den sfär och säsong du befinner dig i. 

Stockholm Norra, Cederströms Slinga 3
10.00-11.00
- 6 februari
- 6 mars
- 3 april

Göteborg, Danska Vägen 100
10.00-11.00
- 7 februari
- 7 mars
- 4 april

Stockholm City (platsinfo kommer inom kort)
07.30-08.30
- 21 februari
- 28 mars
- 25 april