SUMMERCAMP 2019

5 - 10 augusti

För sjätte året i rad arrangerar vi ett stort sommarläger för barn och ungdomar från hela Sverige och Skandinavien. Det är ett läger för alla våra mellanstadiebarn och ungdomar i Hillsong Sweden men vi välkomnar även klasskompisar, vänner och andra församlingar till dagar som vi hoppas ska vara livsförvandlande.

Även 2019 kommer Summercamp vara på Nyhemsgården i Mullsjö, strax utanför Jönköping. Dagarna kommer vara fyllda med roliga aktiviteter, tävlingar, lovsång och undervisning. Vi samlas också i mindre grupper för att prata om vardagen och skolan, samt beröra ämnen som identitet, värde och respekt. På Summercamp är alla en del av en tribe, ett lag, och det finns många nya vänner att lära känna!

Mer än något annat vill vi att barnen och ungdomarna ska lämna lägret med en förståelse över vilka de är, deras värde och att Gud har en fantastisk framtid för dem.

DIGITAL HANDOUTS

För att enkelt komma åt all information, kartor och regler för årets Summercamp så kan du trycka på knappen nedanför och ladda ner bilder där allt finns med.

KOSTNAD

Summercamp är uppdelat i två åldersgrupper. I kostnaden ingår frukost, lunch, fika, middag och kvällsmål samt logi i tält eller sovsal.

Heroes
5–7 augusti
För barn som börjar åk 4–6 hösten 2019.
Ordinarie pris: 595 kr

Youth
7–10 augusti
För ungdomar som börjar åk 7-åk 3 på gymnasiet
samt de som tar studenten till sommaren 2019.
Ordinarie pris: 995 kr

TRANSPORT

Lägret kommer att vara på Nyhemsgården utanför Jönköping. Vid anmälan har du möjlighet att boka buss från någon av våra campus. Biljettalternativ är antingen enkelresa eller tur och retur från följande platser:

Buss Stockholm – Nyhem
Hållplatser:
Cityterminalen
Hillsong Stockholm Norra
Södertälje

Buss Göteborg – Nyhem
Hållplats:
Hillsong Göteborg

Bil Jönköping – Nyhem

Bil Örebro – Nyhem

Om du önskar att ta dig dit på egen hand fungerar även det utmärkt. Mer information gällande busstider och specifik adress för avgång kommer strax innan Summercamp.

SÄKERHET

Hillsong Summercamp är ett drog- och alkoholfritt läger. Vi har vuxna volontärer på gården som ansvarar för barnens och ungdomarnas säkerhet och välmående. Alla volontärer som är i kontakt med barnen och ungdomarna uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister.

KONTAKTA OSS

08 - 767 71 71