CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Vår längtan är att Summercamp ska vara en plats där man får nya vänner, blir uppmuntrad och får definierande möten med Gud. Summercamp är ett sommarläger för barn och ungdomar från mellanstadiet till gymnasiet. Dagarna är fyllda av sol, bad, vänner, tävlingar, fantastisk undervisning och roliga aktiviteter. I år är lägret uppdelat i Camp East och Camp West – allt för att kunna genomföra Summercamp på ett smittsäkert sätt. Hoppas du vill vara med!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer kring covid-19 vid alla våra samlingar. För allas hälsa och säkerhet ber vi dig stanna hemma om du känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber.

Hillsong Summercamp är ett drog- och alkoholfritt läger. Vi har vuxna volontärer på gården som ansvarar för barnens och ungdomarnas säkerhet och välmående. Alla volontärer som är i kontakt med barnen och ungdomarna uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister.

KONTAKTA OSS

08 - 767 71 71