CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Vår längtan är att Summercamp ska vara en plats där man får nya vänner, blir uppmuntrad och får definierande möten med Gud. Hjärtat bakom årets tema ”Still standing” är att uppmuntra barn och ungdomar att stå kvar i Gud och allt Han har när världen kan upplevas skakig. Vi är övertygade om att nästa generation kan förändra världen om de fortsätter att stå kvar i Guds närhet och inser den enorma potential som vilar i dem.

I år bjuder vi in alla Heroes och Youth att återigen hänga med på aktiviteter, inte bara under en, utan två veckor den här sommaren. Vecka 26 har vi Activity Week då man kommer att kunna delta i de olika aktiviter och hangouts som arrangeras av respektive campus. Mer information om Activity Week kommer snart. Under vecka 32 har vi vårt efterlängtade Summercamp, ett sommarläger för barn och ungdomar från mellanstadiet till gymnasiet. Dagarna är fyllda av sol, bad, vänner, tävlingar, fantastisk undervisning och roliga aktiviteter.

Vi är glada att kunna presentera nyheter för årets summercamp – Camp East och Camp West! Allt för att kunna genomföra Summercamp på ett smittsäkert sätt. Du som deltagare är välkommen att anmäla dig via knapparna nedanför till det camp som ligger närmast dig, detsamma gäller för dig som är del av vårt Online Campus. Mer information om transport, regler, schema och liknande tillkommer senare.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer kring covid-19 vid alla våra samlingar. För allas hälsa och säkerhet ber vi dig stanna hemma om du känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber.

11 april – 30 juni
 Early bird-pris: 595 kr 

Ordninarie pris: 695 kr

Betalning sker i ett kommande skede och återbetalning sker om lägret ej skulle ske på grund av eventuella restriktioner.

Heroes Camp
9-11 aug
För barn som börjar åk 4-6 hösten 2021.

Youth Camp
Högstadiet 11-13 aug | Gymnasiet 13-15 aug
För ungdomar som börjar åk 7 till åk 3 på gymnasiet samt de som tar studenten till sommaren 2021.


Hillsong Norra, Stockholm
Campus: Stockholm City, Stockholm Norra, Stockholm Södra & Örebro

Hillsong Summercamp är ett drog- och alkoholfritt läger. Vi har vuxna volontärer på gården som ansvarar för barnens och ungdomarnas säkerhet och välmående. Alla volontärer som är i kontakt med barnen och ungdomarna uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister.

KONTAKTA OSS

08 - 767 71 71