Summercamp är ett sommarläger för barn och ungdomar från mellanstadiet till gymnasiet. Dagarna är fyllda av sol, bad, vänner, tävlingar, fantastisk undervisning och roliga aktiviteter. Vår längtan är att Summercamp ska vara en plats där man får nya vänner, blir uppmuntrad och får definierande möten med Gud. Hjärtat bakom årets tema ”Still standing” är att uppmuntra barn och ungdomar att stå kvar i Gud och allt Han har när världen kan upplevas skakig. Vi är övertygade om att nästa generation kan förändra världen om de fortsätter att stå kvar i Guds närhet och inser den enorma potential som vilar i dem.

Vi är glada att kunna presentera nyheter för årets summercamp – Summercamp East och Summercamp West! Allt för att kunna genomföra Summercamp på ett smittsäkert sätt. East Camp sker i utkanten av Stockholm och West Camp sker i Göteborg. Mer information om transport, regler, schema och liknande tillkommer senare.

11 april – 31 maj
 Early bird-pris: 595 kr 

Ordninarie pris: 695 kr

Betalning sker i ett kommande skede och återbetalning sker om lägret ej skulle ske på grund av eventuella restriktioner.

Heroes Camp
9-11 aug
För barn som börjar åk 4-6 hösten 2021.

Youth Camp
Högstadiet 11-13 aug | Gymnasiet 13-15 aug
För ungdomar som börjar åk 7 till åk 3 på gymnasiet samt de som tar studenten till sommaren 2021.

Hillsong Summercamp är ett drog- och alkoholfritt läger. Vi har vuxna volontärer på gården som ansvarar för barnens och ungdomarnas säkerhet och välmående. Alla volontärer som är i kontakt med barnen och ungdomarna uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister.

KONTAKTA OSS

08 - 767 71 71