SUMMERCAMP 2018

Vi kan med glädje presentera Summercamp 2018, vårt största läger någonsin! Vecka 32 arrangerar vi som Hillsong Sweden ett nationellt läger för barn och ungdomar runt om i Sverige, med deltagare från alla våra locations: Stockholm, Göteborg, Jönköping och Örebro. Självklart hoppas vi också på många vänner, klasskamrater och gäster från andra församlingar och att vi tillsammans kan spendera en vecka och lyfta upp namnet över alla andra namn: Jesus!

Dagarna kommer vara fyllda av gemenskap, lovsång, tävlingar och inte minst fantastisk undervisning. Oavsett om du känner många eller ingen så kommer du lämna Summercamp med nya vänner och en tribe-familj! Vår bön är att varje barn och ungdom ska få ett Gudsmöte och en fördjupad relation med Jesus under dagarna på Summercamp.

VEM?

Heroes: åk 4-6
Youth: åk 7-9 & gymnasiet

NÄR?

Måndag 6 augusti till
Lördag 11 augusti 2018

VART?

Nyhemsgården,
Mullsjö

SÄKERHET

Hillsong Summercamp är ett drog- och alkoholfritt läger. Vi har vuxna volontärer på gården som ansvarar för barnens och ungdomarnas säkerhet och välmående. Alla volontärer som är i kontakt med barnen och ungdomarna har uppvisat utdrag från Polisens belastningsregister och har genomgått samtal med våra barn- och ungdomspastorer.

BRA ATT VETA

MAT

Under lägret ingår utöver boende; frukost, lunch, mellanmål och middag. Det finns även en kiosk där man kan köpa snacks, frukt och läsk. Allergier och specialkost anges i anmälan.

TRANSPORT

Man kan ta sig till lägret med tåg och buss eller bil. Vi har abonnerade bussar från Stockholm, Göteborg och Örebro som du kan boka plats på i samband med din registrering. Priserna varierar beroende på stad du åker ifrån.

TA MED

· Oömma kläder & ombyte
· Handduk
· Badkläder
· Toalettartiklar
· Liggunderlag/Sovsäck/Kudde/Sängkläder
· Bibel/Anteckningsblock
· Fickpengar till kiosk, kollekt & merch

KONTAKTA OSS

08 - 767 71 71