SUMMERCAMP 2019

5 - 10 augusti

För sjätte året i rad arrangerar vi ett stort sommarläger för barn och ungdomar från hela Sverige och Skandinavien. Det är ett läger för alla våra mellanstadiebarn och ungdomar i Hillsong Sweden men vi välkomnar även klasskompisar, vänner och andra församlingar till dagar som vi hoppas ska vara livsförvandlande.

Även 2019 kommer Summercamp vara på Nyhemsgården i Mullsjö, strax utanför Jönköping. Dagarna kommer vara fyllda med roliga aktiviteter, tävlingar, lovsång och undervisning. Vi samlas också i mindre grupper för att prata om vardagen och skolan, samt beröra ämnen som identitet, värde och respekt. På Summercamp är alla en del av en tribe, ett lag, och det finns många nya vänner att lära känna!

Mer än något annat vill vi att barnen och ungdomarna ska lämna lägret med en förståelse över vilka de är, deras värde och att Gud har en fantastisk framtid för dem.

KOSTNAD

Summercamp är uppdelat i två åldersgrupper. I kostnaden ingår frukost, lunch, fika, middag och kvällsmål samt logi i tält eller sovsal. Bussplats till lägergården kan köpas till för 50 kr enkel väg.

Heroes
5–7 augusti
För barn som börjar åk 4–6 hösten 2019.
Kostnad: 595 kr (early bird specialpris 395 kr)

Youth
7–10 augusti
För ungdomar som börjar åk 7-åk 3 på gymnasiet samt de som tar studenten till sommaren 2019.
Kostnad: 995 kr (early bird specialpris 795 kr)

SÄKERHET

Hillsong Summercamp är ett drog- och alkoholfritt läger. Vi har vuxna volontärer på gården som ansvarar för barnens och ungdomarnas säkerhet och välmående. Alla volontärer som är i kontakt med barnen och ungdomarna uppvisar utdrag från Polisens belastningsregister och genomgår samtal med våra barn- och ungdomspastorer.

KONTAKTA OSS

08 - 767 71 71