CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Sisterhood Garden Party

Jun 16 2021 | Hillsong Sweden

Sisterhood – United in Friendship, Community and Cause

Äntligen är försommaren här och restriktionerna börjar lätta! Vädret är också varmare och det är perfekt för ett Sisterhood Garden Party tillsammans med några vänner. Kanske vill ni ses i en park, i en trädgård eller till och med köra ett ”Indoor Garden Party”. Det viktigaste är att vi får samlas, ha gemenskap och få förnyad kraft och riktning för livet.

Vi ses kl. 19.00 på hillsong.se och tar del av musik, samtal och undervisning av Lina Nielsen. Detta följs sedan av Garden Parties för dem som vill runt om i vårt land där vi har campusar. Om du inte har ett garden Party planerat och du vill vara en del av ett, kontakta din campusansvarige eller fyll i dina detaljer för att vara med på ett party.

”Min älskade säger till mig: ‘Stig upp, min älskade, min sköna, och kom! Se! Vintern är förbi och regnet är över. På marken skjuter blommorna upp, sångens tid är inne, och turturduvan hörs i vårt land. Fikonträdet får sina första frukter, och vinstockarna står i blom och doftar. Stig upp, min älskade, min sköna, och kom!’”

‭‭Höga visan‬ ‭2:10-13‬ ‭NUB‬‬

Om du inte redan har ett Garden Party som du kommer vara med på vill vi mer än gärna inkludera dig i en mindre grupp någonstans nära där du bor! Här kan du anmäla ditt intresse för det.