CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

INTERNSHIP

Hillsong Church Sweden är en av Sveriges snabbast växande kyrkor. Med campus runt om i landet drömmer vi om att bygga en kyrka som förvandlar en nation. Internship är en ledarskola där många av våra nuvarande ledare gjort en ledarskapsresa. Detta är för dig som under ett år vill utvecklas och växa i ledarskap. Du kommer dessutom få ta del av fantastisk undervisning, växa i tro och i din relation med Gud.

På Internship följer du en av våra nyckelledare inom ett specifikt område och blir en viktig del av teamet. Här får lära känna kyrkan inifrån och bli utrustad för att vinna på alla livets områden. Du kan vara en ledare idag eller så har du ännu inte börjat din ledarresa, men Internship är för dig!

”Att gå internship är det bästa beslutet jag någonsin tagit, för att för mig har det verkligen varit livsförvandlande.”

/Phoebe Awiti

”De orden som bäst beskriver Internship för mig är ”unlocking potential”. Jag trodde inte jag & mina klasskompisar skulle kunna växa så mycket som vi gjort under ett år!”

/Iiro Ale-Venna

”Att få dedikera ett år till Gud, fördjupa min relation med honom, lära mig mer om ledarskap och bibeln samtidigt som jag fått vänner för livet – det är bara några av de saker som hänt det här året.” 

/Elias Gausel

”Tack vare internship har jag vuxit som ledare, upptäckt potential jag inte trodde fanns i mig och vuxit i min relation med Gud.” 

/Maria Starke

Våra utbildningar sker i samarbete med Pingst folkhögskolor. Internship finns både i Stockholm och Göteborg. Det finns som deltid och heltidsstudier.

Se länkarna nedan för mer information om varje inriktning och för att ansöka om en plats. Vi har ett begränsat antal platser på varje inriktning. Din ansökan garanterar inte din plats.

INTERNSHIP STOCKHOLM

INTERNSHIP BIBLE GÖTEBORG

INTERNSHIP GÖTEBORG

Kontakta Hillsong Sweden

Telefon

Stockholm/Örebro
08-767 71 71

Göteborg/Jönköping
031-13 15 08

Postadress

Hillsong Church Sweden
Box 41
101 20 Stockholm

Mejl

Sekretesspolicy