Starta året på bästa sätt! Guds ord är levande, verksamt och något som verkligen bygger upp vår inre människa. Vi får rätt perspektiv på vem Gud är och vad Han kan göra i våra liv. Vi uppmuntrar dig därför att under 2021 etablera hälsosamma vanor i ditt liv där du regelbundet fyller ditt hjärta med Guds levande ord. Här är några olika bibelläsningsplaner du kan välja på:

THE SHRED
Starta planen

Med denna plan läser du ut hela Bibeln på en månad. Ja, du läser rätt, på en månad! Du kan lyssna på Bibeln som ljudbok i appen “Youversion” eller läsa den som vanligt men det är otroligt häftigt att se vilket perspektiv som infinner sig när man läser sträckläser Bibeln på detta sätt.

NYA TESTAMENTET PÅ 60 DAGAR
Starta planen

Kick-starta året med 60 dagars fokus på Nya testamentet som till stor del lyfter fram Jesu liv och tjänst och den första kyrkans tid! Bli inspirerad av den passion och glöd som lärjungarna levde med och låt den påverka din vardag och dina beslut.

BIBELN PÅ ETT ÅR
Starta planen

Denna bibelläsningsplan är fantastisk, på ett år kommer du att ha läst ut hela Bibeln! Du etablerar en rutin att läsa Guds ord varje dag och du kommer bli förvånad över hur mycket det kommer att hjälpa dig. Varför inte bestämma dig för att läsa Bibeln tillsammans med några vänner och hjälpa och peppa varandra längs med resan?

NYA TESTAMENTET, PSALTAREN OCH ORDSPRÅKSBOKEN PÅ ETT ÅR
Starta planen

Denna plan har ett mer nytestamentligt fokus och med hjälp av Psaltaren och Ordspråksboken får du en härligt blandad läsning varje dag under hela året. Nya testamentet ger ett fokus på Jesus och på den första kyrkan på ett spännande sätt! Denna plan rekommenderar vi varmt till dig som är ny i tron.

PSALTAREN OCH ORDSPRÅKSBOKEN PÅ 31 DAGAR
Starta planen

Att dyka in Psaltaren och Ordspråksboken under en månad är som en friskt fläkt, eller ett härligt glas vatten! Fyllt av tacksamhet, lovsång och bön hjälper det oss att fästa blicken på Gud trots livets alla omständigheter. Den lockar oss att med ärligt hjärta söka Gud!

NY I TRON? LÄS JOHANNESEVANGELIET PÅ 10 DAGAR
Starta planen

Johannes evangelium är personligt och varmt och ger en väldigt nära bild av Jesus. Det är perfekt för dig som är ny i tron eller bara vill lära känna Jesus mer. På 10 dagar får du chansen att fördjupa din kärlek till Jesus!

FAMILJELÄSNING – LÄR KÄNNA BIBELN PÅ ETT ÅR
Starta planen

I samarbete med “Bibeln för alla” som även är vår uppskattade Heroes-bibel så har vi valt ut 52 personporträtt att studera under hela 2021. Visst vore det härligt att samla familjen för att läsa Bibeln tillsammans en gång per vecka under hela året? Varför inte läsa tillsammans på lördagsfrukosten eller en tid som passar er familj! Det är ett perfekt underlag för samtal om Bibelns personer och händelser och vi hoppas att det ska hjälpa din familj att göra Jesus till ett centralt samtalsämne hemma.

KIDSMÄSTARNAS BIBELLÄSNINGSPLAN (Start 3/1)
Hillsong Kids – App Store
Hillsong Kids – Google Play

En plan för våra Superstars och Heroes (8-12 år) som följer vårt tema på Hillsong Kids under januari månad. Hur kan man läsa Bibeln och hur kan det vi läser spela en roll i våra liv? En guide till att börja läsa Bibeln själv. Den här planen kan du hitta i Hillsong Kids-appen.

RECHARGE – 13 DAGAR MED HILLSONG YOUTH
@hillsongyouthsthlm
@hillsongyouthgbg
@hillsongyouthorebro

Recharge är en bibelläsningsplan som hjälper dig att ladda upp på insidan! Vad vi fyller våra liv med spelar roll – därför laddar vi på med Guds sanningar om vilka vi är i denna läsplan. Häng med oss i 13 dagar och gör My First 15! 5 minuter bibel, 5 minuter lovsång och 5 minuter bön.

Vill du ha fler tips om bibelläsning för barn och ungdomar rekommenderar vi dig att följa de olika konton som finns på sociala medier samt ladda ner vår Kids-app där du hittar mängder med spännande saker!

@hillsongkidssweden