Var med och utrota slaveriet i hela världen

Idag har du möjlighet att bli en del av det som enar oss alla. Övertygelsen om att alla människor har rätt till frihet. Genom att vara med och vandra för frihet i årets Walk for Freedom tar du ställning för mänskligheten och för allas rätt till att leva fria från alla former av slaveri.

Vi i Hillsong vill genom att vara del av detta globala initiativ som arrangeras av organisationen A21 ta ställning för mänskligheten och mot det förtryck som människor i vårt land och runt om i världen lever i. Även om vi som kyrka valt att stå bakom detta initiativ så är A21 och Walk for Freedom helt religiöst och politiskt oberoende.

Vi hoppas du vill vara en del av årets Walk for Freedom och varför inte bjuda med dina kollegor, vänner och alla du känner så att vi lokalt i Sverige kan hjälpa människor att få upp ögonen för den orättvisa som existerar.

Walk For Freedom

19 Oktober 2019

Din vandring lokalt = utrotning av slaveri globalt

Anmäl dig till en av vandringarna genom att klicka på den ort som du vill delta i nedan. Mer information och detaljer för respektive stad hittar du på anmälningssidan när du klickat dig vidare.


Städer för Walk for Freedom i Sverige:

Var med i vår insamling för frihet

Du kan du vara med i vår insamling som går till Walk for Freedom och A21 arbete. Scanna QR-koden med Swish-appen eller swisha din gåva till 123 096 19 04 och märk betalningen med: A21 WFF 19

(Viktigt att du märker betalningen med den exakta märkningen).

Att tänka på inför walken

KLÄDSEL
Vi önskar att alla är klädda helt i svart. Har du sedan tidigare inte en Walk for Freedom T-shirt kan du köpa en på plats i någon av våra städer den 19 oktober.

VÄRDESAKER & VÄSKOR
Vandringen sker i centrala delarna av varje stad där walken äger rum. Undvik att ha med dig väskor eller värdesaker då det finns begränsad möjlighet att lämna in dem vid uppsamlingsplatsen. Vi önskar inte att man har några väskor etc. på sig under själva vandringen.

BARN & BARNVAGNAR
Det är inga problem om du vill gå vandringen och önskar ha med dig dina barn. Tänk på att klä barnen i svarta kläder och i den mån det går ha en inte för färgglada färger på barnvagn etc.

FOTOGRAFERING & FILMNING
Under vandringen kommer det att fotograferas och filmas, genom att anmäla dig till eventet godkänner du att du kan komma med på bild. Önskar du inte vara med på bild ta kontakt med någon av våra volontärer i samband med att du kommer till vandringen.

Kontakt

Kontakt för ytterligare info
Har du praktiska frågor om Hillsongs Sociala arbete, Walk for Freedom eller A21 är du välkommen att maila samuel.windero@hillsong.se

Press & Media
För alla media och pressfrågor vänligen kontakta press@hillsong.se