CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Var med och utrota slaveriet i hela världen

Idag har du möjlighet att bli en del av det som enar oss alla. Övertygelsen om att alla människor har rätt till frihet. Genom att vara med och vandra för frihet i årets Walk For Freedom tar du ställning för mänskligheten och för allas rätt till att leva fria från alla former av slaveri.

Vi i Hillsong Church vill genom att vara del av detta globala initiativ som arrangeras av organisationen A21 ta ställning mot det förtryck som människor i vårt land och runt om i världen lever i. Även om vi som kyrka valt att stå bakom detta initiativ så är A21 och detta event helt religiöst och politiskt oberoende.

Vi hoppas du vill vara en del av årets manifestation och varför inte bjuda med dina kollegor, vänner och alla du känner så att vi lokalt i Sverige kan hjälpa människor att få upp ögonen för den orättvisa som existerar.

Walk For Freedom | Lördag 14 oktober 2023

Din vandring lokalt = utrotning av slaveri globalt

Mer information och detaljer kring walken kommer att skickas till dig som registrerar dig inom kort.

Stockholm

Göteborg

Malmö

Jönköping

Örebro

Att tänka på inför walken

Klädsel
Vi önskar att alla är klädda helt i svart. Har du sedan tidigare inte en Walk For Freedom t-shirt kan du köpa en på plats i någon av våra städer den 15 oktober.

Värdesaker & väskor
Vandringen sker i centrala delarna av varje stad där walken äger rum. Undvik att ha med dig väskor eller värdesaker då det finns begränsad möjlighet att lämna in dem vid uppsamlingsplatsen. Vi önskar inte att man har några väskor etc. på sig under själva vandringen.

Barn i barnvagnar
Det är inga problem om du vill gå vandringen och önskar ha med dig dina barn. Tänk på att klä barnen i svarta kläder och i den mån det går ha en inte för färgglada färger på barnvagn etc. Då människohandel är ett allvarligt problem där många unga människor utsätts behöver äldre barn som inte sitter i barnvagn vara mellan 13-18 år.

Fotografering & filmning
Under vandringen kommer det att fotograferas och filmas, genom att anmäla dig till eventet godkänner du att du kan komma med på bild. Önskar du inte vara med på bild ta kontakt med någon av våra volontärer i samband med att du kommer till vandringen.

För ytterligare info

Om du har praktiska frågor om Hillsongs sociala arbete, Walk For Freedom eller A21 är du välkommen att kontakta [email protected]. För alla media- och pressfrågor vänligen kontakta [email protected].

Mejl

Hör av dig om du har några frågor: [email protected]

Hör av dig om du behöver hjälp: [email protected]

Postadress

Hillsong Church Sweden
Box 41
101 20 Stockholm

Sekretesspolicy

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.