CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Важлива інформація від Ради церкви Хіллсонг Глобал

Mar 23 2022

Дорога Церкво,

Ми хотіли б сповістити вам, що пастор Браян Х’юстон подав у відставку з посади старшого пастора церкви Хіллсонг, і Рада прийняла його відставку.

Ми розуміємо, що ця новина викличе багато емоцій, і всі ми розділяємо ці почуття. Незалежно від пов’язаних з цим обставин, ми всі можемо погодитися, що Браян та Боббі вірно служили Богу протягом багатьох років, і що завдяки їх служінню мільйони людей по всьому світу довірили свої життя Ісусові, побачили Його силу та благодать і відчули Його любов.

Церква Хіллсонг була започаткована завдяки рішенням Браяна та Боббі послухатись поклику Бога та присвятити цьому свої життя, і ми безмежно вдячні за все, що Браян та Боббі віддали для будівництва Його дому. Ми просимо вас продовжувати молитися за них і за всю сім’ю Х’юстон у цей важкий час.

Як ви розумієте, ще багато чого потрібно зробити, і керівництво церкви продовжує просити Бога про Його мудрість, в той час як ми визначаємо курс на майбутнє. Ми визнаємо, що зміни необхідні. Ми взяли на себе зобов’язання провести незалежну перевірку структури та процесів управління, розуміючи, що зараз настав час для спокійних роздумів. Ми прагнемо робити все необхідне, щоб продовжувати разом прославляти Бога та спрямовувати свій погляд на Ісуса.

Ми цінуємо вашу постійну підтримку та молитви. У цей час ми також молимося за всю нашу церковну родину.

Глобальна церква Хіллсонг та Рада церкви в Австралії