CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Офіційне повідомлення стосовно Боббі Х'юстон

Apr 19 2022

Дорога церкво ,
Напевно ви чули новину про те, що Боббі Х’юстон залишає свою посаду у церкві Хіллсонг. Ми бажаємо оприлюднити деяку інформацію, яка допоможе вам краще зрозуміти, що призвело до такого рішення.

Як вам відомо, в понеділок 21 березня 2022 року Браян подав у відставку з усіх посад та склав повноваження в церкві Хіллсонг. Через це Раді довелося розпочати досить складні обговорення з Боббі стосовно передачі її обов’язків як старшого пастора з огляду на те, що Браян звільнився та більше не працює у церкві Хіллсонг.

Боббі вірно служила Богу та церкві Хіллсонг впродовж кількох десятиліть, і ми дякуємо їй та шануємо її за це. Вплив Конференції «Розфарбуй» відчуватиметься впродовж ще багатьох років та й у вічності, а Боббі завжди належатиме наша любов.

Члени Ради Хіллсонг Глобал та Ради Хіллсонг Австралія мали зустріч з Браяном та Боббі 28 березня 2022 року, щоб розпочати обговорення стосовно розділення їхніх ключових посад та обов’язків. Цей процес продовжується, і ще багато роботи треба виконати. Нашим бажанням було і є поставитися до Браяна та Боббі з великодушністю, любов’ю та шаною, тож на тій зустрічі ми зазначили, що дуже важливо публічно визнати відданість Боббі служінню нашій церкві та справі Христа у всьому світі. Тоді ми зобов’язались співпрацювати з нею, щоб сповістити про це людям у церкві.

Після тієї зустрічі Браян написав Церкві листа, у якому вибачився, взяв на себе відповідальність та подякував людям церкви Хіллсонг. Він також висловив сильне бажання продовжувати служити разом із Боббі протягом наступних років.

Згодом член Ради Хіллсонг Австралія відправив Боббі підсумкового листа, в якому було розписано план відставки з її посади, про що також говорилося на попередній зустрічі. Перш ніж відправити листа, член Ради відправив їй смс-повідомлення, щоб запропонувати їй можливість зателефонувати після отримання листа. Наше бажання було виразити щиру турботу та створити можливість подальшого обговорення. Брайан відреагував на це публічним висловлюванням своїх почуттів у соцмережах. Все було інтерпретовано та зображено так, ніби “Рада Хіллсонг звільнила її з посади за допомогою смс-повідомлення”, що не відповідає дійсності.

В такі часи як зараз, коли ми проходимо період змін у церкві, це завжди складно і важко, враховуючи емоційне напруження для всіх. Ми усвідомлюємо глибоке почуття втрати та смутку, які ми відчуватимемо в цей час, а також труднощі у плануванні подальшого шляху церкви вперед.

Всім нам, хто мав честь служити у церкві Хіллсонг разом з Браяном та Боббі, неймовірно боляче опинитися в такій ситуації. Ми знаємо, що їхнє майбутнє в руках Бога, й водночас ми покладаємося на Його керівництво, плануючи подальший шлях для нашої церкви. Ми засмучені публічною реакцією Браяна та сподіваємося, що він та Боббі зрозуміють, з яким серцем приймаються відповідні рішення. Ми мали за мету працювати разом з ними та потурбуватись про церкву, а не образити когось.

Найважливішими для нас в цей період є здоров’я церкви та можливість увійти в новий сезон, при цьому усвідомлюючи та шануючи минуле та все те, на чому було збудовано нашу церковну родину.

Просимо продовжувати молитися за Браяна та Боббі, а також за нашу церкву. Як завжди, наша пасторська команда відкрита до всіх, хто потребує підтримки.

Рада церкви Хіллсонг Глобал та Рада Хіллсонг Австралія