CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

KIDS

Välkommen till Hillsong Kids!

Hillsong Kids är den plats där barnen i vår kyrka samlas på söndagar. Här får de möjlighet att hitta vänner att dela sin tro med och upptäcka och fördjupa sin alldeles egna relation med Jesus. Vi tror inte att det finns en åldersgräns för att möta Gud och varje söndag vill vi se till att den möjligheten finns för varje barn som vill.

Vi arbetar löpande med att Hillsong Kids, även kallat HSK, ska vara en trygg och välkomnande plats för alla. Vi är oerhört stolta över alla våra volontärer som ger av sin tid och energi för att skapa den bästa möjliga platsen för barnen. Tillsammans med er föräldrar reser vi upp en generation av world changers!

Söndagar i Kids

Vi har kids på alla våra campus, alla söndagar. Mer info om tider och platser för ditt campus hittar du på hillsong.se. För dig som tillhör vårt Online Campus så finns våra möten tillgängliga att streama via knappen nedanför.

SE SENASTE KIDS-AVSNITTET

Mailadress
[email protected]