Ny i tron
Grattis till ditt beslut att följa Jesus. Du har nu påbörjat ett nytt kapitel i ditt liv. I videon hittar du några enkla och praktiska tips för att hjälpa dig vidare. Vill du att vi kontaktar dig kan du fylla i dina uppgifter här.

Dop
Efter frälsningsbeslutet kommer dopet. Det är ett sätt för dig att visa för andra att Jesus har flyttat in i ditt hjärta och att du vill följa Honom. Är du intresserad av dopet vill vi gärna hjälpa dig vidare, börja med att titta på videon och ta dig sedan vidare här.

Groups
Vi brukar säga att vi är en liten kyrka med många människor. Groups är vårt sätt att hjälpa dig hitta ditt sammanhang. I videon kan du få höra mer om vilka olika slags grupper vi har, och efteråt kan du klicka dig in på vår Groups-sida här för att hitta din grupp redan idag.

Givande
Vår kyrka är full av vision. Det är vårt gemensamma givande som kan göra vår dröm idag till verklighet imorgon. Om du vill vara med och bidra kan du hitta olika sätt att ge till något av våra campus här. Låt det korta klippet få uppmuntra dig ytterligare kring ditt givandet!

Pastorssamtal
Oavsett vilken situation du befinner dig i så är vårt pastorsteam alltid redo för att hjälpa dig. Här kan du få komma i kontakt med en av våra pastorer. Men ta gärna en titt på videon först!

Har du några frågor?
Kontakta oss på [email protected]