Sisterhood

Sisterhood är alla tjejer och kvinnor i vår kyrka. Sisterhood handlar om att vara förenade i vänskap och syfte. Det betyder att vi uppmuntrar varandra istället för att tävla. Det betyder också att våra olikheter inte spelar någon roll eftersom det som förenar oss är ett högre syfte. Vi vill göra världen till en bättre plats och springa både vårt individuella och kollektiva lopp fullt ut.

Connectgrupper

Connectgrupper

Connectgrupper är ett bra sätt att bygga äkta relationer och lära känna varandra och dela våra erfarenheter i vår vandring med Gud.

Causes

Causes

Som kvinnor tror vi att vi kan göra en enorm skillnad. Genom våra lokala och globala Sisterhood-satsningar kan vi vara en välsignelse för vårt samhälle.

Events

Events

På Sisterhood events samlas alla kvinnor från varje säsong och skede i livet! Vi delar livet, tar del av Guds ord och Hans enorma kärlek för våra liv.

Bloggar

Bloggar

Bli inspirerad! Läs berättelser och vittnesbörd från olika kvinnor, tjejer och systrar. Bli glad och uppmuntrad av vad Gud gör i våra liv.

Sisterhood Podden

Sisterhood Podden

Lyssna på Sisterhood Podden med vår Pastor Lina Nielsen. Här får du lyssna till inspirerande berättelser och människor. Vi hoppas att det ska hjälpa dig mitt i din vardag.