CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Välkommen till Hillsong Kids!

Hillsong Kids är den plats där barnen i vår kyrka samlas på söndagar. Här får de möjlighet att hitta vänner att dela sin tro med och upptäcka och fördjupa sin alldeles egna relation med Jesus. Vi tror inte att det finns en åldersgräns för att möta Gud och varje söndag vill vi se till att den möjligheten finns för varje barn som vill.

Vi arbetar löpande med att Hillsong Kids, även kallat HSK, ska vara en trygg och välkomnande plats för alla. Vi är oerhört stolta över alla våra volontärer som ger av sin tid och energi för att skapa den bästa möjliga platsen för barnen. Tillsammans med er föräldrar reser vi upp en generation av world changers!

Hela sommaren ses vi runt om på våra Campus på Hillsong Kids. Vi ser fram emot fantastiska söndagar med nya vänner, Gudsmöten och massa roliga aktiviteter! Hela sommaren har vi även HILLSONG KIDS SOMMARLOVSMORGON kl.10.00 på vår Youtube-kanal. Det blir ett spännande äventyr för alla åldrar där vi får följa Historiegrävarna Emmy & Tobby. Vår bön är att det ska bli en oförglömlig sommar där barnen får blomstra i sin relation med Jesus!

SE SENASTE KIDS-AVSNITTET

Instagram

På vår instagram @Hillsongkidssweden hittar du varje vecka uppdrag där barnen kan vara med och tävla om utlottningar av sommargåvor! Där hittar du också hälsningar från våra Heroes-ledare varje vecka.

Superheroes

För alla Superheroes (8 – 12 år) ses vi två tillfällen under sommaren på zoom. Det är ett perfekt tillfälle att hålla kontakten med sina vänner över sommaren. Det blir roliga tävlingar, gemenskap, samtal i connectgrupper och bön.

Datum:
Söndag 17/7
kl.19.00

Söndag 31/7
kl.19.00

Summercamp är ett sommarläger under vecka 32 för barn och ungdomar från hela Skandinavien. Dagarna är fyllda av sol, bad, vänner, tävlingar, undervisning och starka Gudsmöten.

Vår längtan är att Summercamp ska vara en plats där du får lära känna fler vänner, uppmuntras och upptäcka mer av allt det som Gud kallar oss till att bli. Årets Summercamp är på två platser, Camp East på Kaggeholm i Stockholm och Camp West på Tjörn i Göteborg.

Anmälan för både deltagare och volontärer görs nedan:

Mailadress
[email protected]