CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Desculpe, este conteúdo só está disponível em Inglês (Eua). Por uma questão de conveniência para o utilizador, o conteúdo é mostrado abaixo no idioma alternativo. Pode clicar na ligação para alterar o idioma activo.

Mediarespons

 

Den 5 juli publicerade DN en artikel från en journalist som för deras räkning sökt upp en av våra medarbetare som aldrig tidigare haft ett möte med media under förutsättningen att få ha ett konfidentiellt själavårdssamtal och bön. Det är en önskan och ett behov som vi ständigt försöker möta. Vi värderar inte vad människor vill att vi ska be för utan möter deras fråga och önskan med respekt och ber tillsammans med dem. När DNs journalist riggar en fälla och försöker få det att framstå som att vi skulle diskriminera människor urholkar det ärliga människors riktiga önskan om samtal och bön för saker som de bär på. Till Hillsong Church är alla människor välkomna. Du behöver inte tro som alla andra, vara som alla andra eller hålla med om allt. Alla är varmt välkomna. I det här fallet gör DN en billig poäng som inte på något sätt speglar oss som kyrka eller hur vi bemöter människor.

Med detta sagt jobbar vi kontinuerligt med utbildning kring hur vi ska bemöta människor. Vi, som alla andra, brister ibland men vår absoluta målsättning är att ingen ska känna sig kränkt eller diskriminerad utan mötas med värme och kärlek. Det är kristen tro i praktiken.

Hillsong Church Sweden.