CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

КРАСА, ДЕ БУВ ПОПІЛ: сила хвали посеред війни

Apr 15 2022

«Привіт усім із сонячного та прекрасного Києва!» — так починалось повідомлення, в якому ми отримали український запис пісні «Краса, Де Був Попіл». З самого початку війни команда Хіллсонг Україна перекладала пісні українською, адже так мало ще є пісень їх рідною мовою — часто пісні перекладаються у бомбосховищах або коридорах задля з міркувань безпеки.

За останні чотири тижні, посеред війни та невимовної трагедії, цю пісню було перекладено та записано в Україні, у нашвидку перетвореній в студію кімнаті. В той час як багато хто з команди, рятуючись, переїхали на захід України до Львова, ті, хто залишився в Києві, змогли передати команді у Львові один із студійних мікрофонів через гуманітарний конвой. В той самий час київська студія церкви продовжувала працювати попри бомбардування міста. Волонтери команди прославлення продовжували приходити та записувати свої голоси, щоб люди могли якомога швидше почути пісні українською мовою.

Аліна, лідер команди прославлення, пояснює: «Ми віримо, що ця пісня проголошує пророцтво над нашою землею… Коли ми підносимо хвалу нашому Богу незважаючи на попіл та руїни, Бог починає зціляти та відновлювати наше життя, наші міста, наші домівки та нашу націю. Ми молимося, щоб слова цієї пісні стали твоїм проголошенням у цей час, тому що Бог вірний. Він завжди був вірний».

Джоел Х’юстон з UNITED влучно додав: «Хвала лунає не лише з вершин. Хвала — це наша відповідь, коли ми в окопах. Хвала — це наша відповідь у долині. Хвала — це наша відповідь, коли ми йдемо крізь вогонь або шторм. Хвала — це наша відповідь, коли більше нема за що триматись».

Саме для цього ці пісні перекладалися та записувалися — щоб чудові люди в Україні мали змогу проголошувати Божу вірність та доброту у важкий час війни їхньою рідною, українською мовою.

Є сила в тому, щоб поклонятися Богу та проголошувати його доброту тоді, коли все у твоєму житті похитнулося. В будь-який час та за будь-яких обставин, які ти проходиш, це потужне нагадування, що наша відповідь — це поклонятися Йому з вірою у майбутнє, сповнене надії.