CLOSE
FIND A HILLSONG CHURCH NEAR YOU
GO
It looks like location services are turned off. Enable location services in your settings to use your current location, or type your address in the search bar.
Back to search
List view
Map
NEW VENUE
Gathering Online
Service Times and Information
Free Parking
Close To Public Transport
Wheelchair Accessible
Parents Room
VISIT CAMPUS WEBSITE

Hillsong Y&F Worship Night

Jun 1 2019 | 

Beklager, denne oppføringen er bare tilgjengelig i% LANG:, : og %. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hillsong Young&Free er det GRAMMY-nominerte ungdomslovsangsteamet fra Hillsong Church i Australia. Hillsong Worship Ministry består av tre deler. Hillsong Worship, Hillsong United og Hillsong Young&Free.

De to første albumen til Hillsong Y&F er “We are young and free” (2013) og “Youth revival” (2016). Begge nr 1 på Billboards Top Christian Album liste. Y&F har med sitt positive budskap, og et EDM- og pop-influerte sound fått fem Nr. 1radiosingler. De får flere positive omtaler fra ulike innflytelserike plattformer, som f eks MTV, MTV Hits og MTVU.

I tillegg til å fylle arenaer verden over med lovsang, kommuniserer de med alle følgere på sosiale medier om hva det vil si å være en følger av Jesus når man er ung.

Det tredje albumet “III” er det første studioalbumet til Y&F, i motsettning til de to første livealbumene. “III” består av 17 låter i sjangerne EDM og pop. Men mest av alt er dette mektige lovsanger. Laura Toggs, en av sangerne, beskriver selv albumet som: “Personlig. Skrevet og uttrykt gjennom dyp hengivenhet og erfaringer fra virkelige utfordringer” Hele albumet bærer preg av en utvikling av modning og dybde siden det første albumet.
Dette er en lovsangskonsert for ALLE generasjoner!

I tillegg vil det være en workshop med teamet fra Australia i forkant a konserten med et begrenset antall billetter. Som deltaker på workshopen får du også tidlig innslipp til konserten.

Europaturnéen inneholder to stopp i Norge, Stavanger (30.Mai) og Oslo (1.Juni). Det blir en konsert på kvelden, men også et begrenset antall billetter til en workshop med teamet fra Australia i forkant av konserten.