Săptămâna Mare are o importanță majoră pentru că ne demonstrează dragostea nemărginită a lui Dumnezeu pentru noi, creația Sa. Este săptămâna în care ne aducem aminte de viața, moartea și învierea lui Isus, celebrând biruința Sa asupra păcatului și morții.

Deși evenimentele au fost triste și cutremurătoare, noi știm că rezultatul a fost unul triumfător. Cel care părea învins, în final a biruit. Iar victoria obținută nu a fost doar a Lui Însuși, ci a obținut-o pentru noi toți. Purtând păcatele noastre, rușinea noastră și vina noastră, El ne-a eliberat și ne-a împăcat cu Dumnezeu. Tot acest sacrificiu a fost înfăptuit datorită dragostei Lui Dumnezeu pentru noi. Nu există dragoste mai mare decât aceasta.

Deși sunt multe lucruri care încearcă să ne distragă atenția, să ne fure speranța și să ne distrugă viețile, aceste zile ne ajută să ne reorientăm privirile spre ceea ce este important și etern. Spre Creatorul și Mântuitorul nostru. Atunci când noi acceptăm dragostea Lui, harul și iertarea, viețile noastre sunt transformate, suntem umpluți de credință, de dragoste, pace și bucurie, în ciuda circumstanțelor vieții.

Crucea schimbă viețile noastre individuale. Schimbă relațiile noastre. Schimbă lumea noastră. Crucea schimbă totul!

– Daniel și Ioana Pop –

HILLSONG BUCUREȘTI

Locație: Teatrul Infinit

Strada Mihai Eminescu 127

Carduri Pentru Conversații

Vă invităm să vorbim despre cruce atunci când ne adunăm în jurul mesei cu familia și prietenii și să reflectăm la dragostea lui Isus pentru noi.
Luca 22:19-20

DEVOȚIONALE

Umblă alături de Isus

Vino alături de noi într-o călătorie prin povestea Paștelui. Haide să vedem lucrurile mai clar, să iubim mai profund și să Îl urmăm pe Isus mai îndeaproape.

Pe măsură ce citești pasajele biblice, imaginează-ți că ești chiar acolo lângă Isus. Închipuie-ți cum s-au desfășurat toate momentele despre care vei citi. Ce anume observi la Isus? Deschide-ți inima la cuvintele Lui, ca și cum ai avea o conversație cu un prieten drag.

Alocă-ți câteva minute în fiecare zi pentru a medita la ceea ce citești.