Donații Kingdom Builders

"Constructorii Împărăției"

Dacă doriți să contribuiți la Kingdom Builders, o puteți face prin metodele de mai jos sau poți accesa pagina Hillsong Give România pentru a afla mai multe de cum te poți implica și de ce este important acest lucru.

Hillsong Give App

Hillsong Give App

Descarcă aplicația Hillsong Give pentru iPhone sau Android.

Dăruiește Online

Dăruiește Online

Accesează link-ul și poți să dăruiește online în mai puțin de 2 minute.

Hillsong Give România

Hillsong Give România

Intră pe pagina Hillsong Give România și află cum poți dona.

Astfel, avem diferite daruri, după harul care ne-a fost dat: ... cel ce dăruiește, să dăruiască cu generozitate; cel ce conduce, să conducă cu devotament; ...

Romani 12:6-8 (NTR)

Cumpără E-book în limba română

Kingdom Builders (in Romanian) de Andrew Denton

Să trăiești o viață de generozitate nu este un lucru rezervat doar celor bogați. Este rezultatul acelor oameni care sunt complet dedicați, oferindu-I lui Dumnezeu permisiunea să îi folosească ca o conductă a binecuvântării Sale, atât spiritual, cât și material.

Kingdom Builders știu că trăiesc pentru un scop mai mare decât ei înșiși – un scop dedicat construirii Împărăției și transformării viziunii bisericii într-o realitate globală și locală măreață.

YouVersion: Devoțional în limba engleză

Depășește limita și decide să trăiești cea mai mare aventură dintre toate: să-L puneți pe Dumnezeu pe primul loc în fiecare domeniu al vieții voastre. În acest devoțional de șapte zile, Andrew Denton te va ajuta să aplici adevăruri din Cuvântul lui Dumnezeu pentru a te ajuta să faci pași îndrăzneți și înțelepți în credință, dându-I lui Dumnezeu permisiunea de a te folosi ca pe un canal al binecuvântării și proviziilor Sale.

ARHIVĂ ÎNTÂLNIRI