HILLSONG KIDS

03-10 ani

Îi conducem pe copii la Isus

Biserica își dorește să vină alături de părinți în educarea moral-religioasă a copiilor. Biblia spune că învățăturile primite în copilărie sunt fundația unei vieți trăite alături de Domnul la vârsta adultă (Proverbe 22:6).

 

Nu este niciodată prea devreme pentru a-i învăța pe copii adevărurile Bibliei. De aceea, la Hillsong București, copiii au biserica lor. Un loc în care activitățile, închinarea și învățăturile sunt adaptate vârstei lor. În fiecare duminică li se va predica mesajul Evangheliei printr-o povestioară biblică, însoțită de cântece de laudă și închinare, un verset de memorat și activități creative și distractive.

Isus însă le-a zis: „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, pentru că Împărăţia Cerurilor este a celor ca ei!“

Matei 19:14

Programul Hillsong Kids

ÎN FIECARE DUMINICĂ

Copii 0-3 Ani

10:30 - 11:00 - Cafea & Socializare
11:00 - 12:30 - Program Biserică

Avem disponibilă zona "Mama Și Copilul" unde părinții pot viziona și asculta programul prin intermediul unui TV, în timp ce copiii se joacă într-o zona special destinată lor, ce oferă intimitate. Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul de mai jos sau vă puteți adresa unuia din voluntarii noștri duminică dimineața.

Copii 3-10 Ani

10:30 - Primirea Copiilor
11:00 - 12:30 - Biserica Copiilor

Hillsong Kids beneficiază de o locație special amenajată cu jucării, mese și scăunele. Copiii primesc în fiecare duminică o gustare sănătoasă și fructe proaspete. Programul copiilor cuprinde atât jocuri distractive pentru cei mici, cât și program de Worship și Predică pe înțelesul copiilor.

Curriculum Hillsong Kids București

În cadrul Bisericii copiilor, aceștia vor avea oportunitatea de a trece prin toate evenimentele importante ale Bibliei pe parcursul a trei ani. Povestioarele sunt prezentate pe înțelesul copiilor extrăgând învățături relevante vârstei lor.

Hillsong Kids Music

Muzica Hillsong Kids transmite adevărul biblic într-un mod relevant pentru copii, prin cântec. Ne rugăm ca prin aceste cântece să vedem copiii închinându-se Tatălui în duh și în adevăr. Credem că deși aceste albume sunt momentan doar în engleză, ele pot crea cadrul perfect pentru copii să experimenteze prezența lui Dumnzeu.