Te așteptăm la Encounter'23

 

Când Îl descoperi pe Isus în splendoarea Sa de Creator, Salvator și Susținător al vieții, te închini, te proșterni, te dedici și te jertfești CU TOTUL.

La a 2-a ediție a conferinței de tineret Encounter, ne propunem să descoperim mai mult din Dumnezeu prin Cuvântul Său și mărturia celor din jurul nostru, cu scopul de a ajunge în punctul în care să putem spune din toată inima: ”vreau să mă închin Ție cu mai mult din viața mea”.

Gary Clarke, Tibi Budulea și Nelu Malancea, împreună cu pastorii noștri Daniel și Ioana Pop, pregătesc deja mesaje puternice din partea Domnului și plini de credință vor sluji celor care vin însetați după Cuvânt și Închinare.

Trupa bisericii Hillsong București împreună cu invitatul nostru special Marcus Sucilea, vor sluji și conduce momentele de Laudă și Închinare.

Ia cu tine prieteni dragi, rezervați-vă locurile și planificați-vă călătoria.

Vă așteptăm!

Vă voi da o inimă nouă și voi pune în voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne. Voi pune Duhul Meu în voi și vă voi face să urmați poruncile Mele și să păziți și să împliniți legile Mele.

 

Ezechiel 36:26-27

Invitați Speciali

 

Gary Clarke

Tibi Budulea

Nelu Malancea

Marcus Sucilea

AGENDA

 

Sesiunea 1: Vineri, 20 Octombrie – 20:00 

Sesiunea 2: Sâmbătă, 21 Octombrie – 10:00

Sesiunea 3: Sâmbătă, 21 Octombrie – 14:00

Sesiunea 4: Sâmbătă, 21 Octombrie – 15:30

Sesiunea 5: Sâmbătă, 21 Octombrie – 19:30

Sesiunea 6: Duminică, 22 Octombrie – 10:30 (Serviciul de Închinare Hillsong București)

*pot apărea modificări.

ENCOUNTER '23

Hillsong București